Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler az önce köpek kılığında hazırlık maçına sızdım. Oyunun durmasından istifade iki oyuncumuz aralarında konusuyorlardı. Neden yeniliyoruz dedi biri diğeri de sorun değil sniejder geldi nasıl olsa herşey güzel olacak dedi. Tam o sırada sahaya 3 adet güvenlik görevlisi girdi. Burdan da anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Sniejder hayırlı olsun.

beyler sneijder geldi artık neyin kafasını yaşıyoruz ki sadece açıklamayı bekliyoruz yani aksi durum negatifliğe gerek yok yani bu kadar bekleyipte olmaması yüzyılın olayı olur sadece bizimkiler programını yapmıştır uçağı falan kimse bilemez sadece gizli operasyon olduğunu düşünüyorum ayrıca ntvspordaki ücretlerin doğru olmadığına inanıyorum.sadece kafama takılan soru fatih terim neden mutsuz

Şimdi Telegolde biri Şınayder biri Sınayder biri Şöneyder der :asd:

Beyler az önce köpek kılığında hazırlık maçına sızdım. Oyunun durmasından istifade iki oyuncumuz aralarında konusuyorlardı. Neden yeniliyoruz dedi biri diğeri de sorun değil sniejder geldi nasıl olsa herşey güzel olacak dedi. Tam o sırada sahaya 3 adet güvenlik görevlisi girdi. Burdan da anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Sniejder hayırlı olsun.

Kılığında olduğuna emin misin köpek baya baya gerçekti de..

şimdi baktım da sen harbiden bir şeyler biliyorsun renktaş, pazar akşamı gelecek istanbula yazmışsın ama dün, şimdi bu akşam diyorsun ?

benim aldığım bilgide pazar günü geleceği söyleniyodu.

bugün bir kaç olay oldu ve biletler bugüne alındı. buraya gelen bilet doğru fakat o uçakta kimin olduğu belli değil.

barkod okutuldu isim wesley sneijder çıkıyor fakat net olarak bende bilmiyorum.

ben kesin bir haber gelecek demedim.

tahminlerim üzerine o adam o uçaktaysa istanbula inmesi 18 34 oluyor 18 50 de medya kesin haber yapar.

tahminler üzerine bu adam bu saatlerde geliyorsa başkan kıyak yapıp 19 05 de açıklayabilir.

ne yalan soyleyim, sneijder transferi bi kenara, forumun tadi kacti.

100'e yakin yeni arkadaslarimiz katilmis, bu 100'un hemen hemen 20% kus, 35% ergen, 10% kafadan rahatsiz.

bu nedir arkadas. :o

İnter- Pescara maçı kaçta? Tribünde Sneijder yada eşi var mı ?

Sneijder ile anlaşıldığını bile Şeref'ten önce ben verdim burda sen neyin kafasını yaşıyosun ?

Kimseyle dalga geçtiğimiz yok bizim. İnter kulübünden fax çekildi bizim kulübe onu yazdım yazdıktan 10 dk sonra bütün ajanslarda sneijder gs de dendi.

Rahat ol makara geçme gibi derdimiz olsa dk başı burda bişeyler derdim.

Tamam o zaman, saati de önemli deil Snejder bu akşam İstanbul'a gelirse etiketleyip özür dileyeceğim senden. Ama gelmezse seni bekliyoruz buraya.

Transfer Nöbeti

Yanlız kulüpten gelen açıklamaya rağmen ntvspor ya birşeylere çok güveniyor veya bu adamlar annesiz :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ne yalan soyleyim, sneijder transferi bi kenara, forumun tadi kacti.

100'e yakin yeni arkadaslarimiz katilmis, bu 100'un hemen hemen 20% kus, 35% ergen, 10% kafadan rahatsiz.

bu nedir arkadas. :o
sende alkollu geliyon bişi iyoz mu

sneijder trasnferinden memnun musun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt