Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 gecelik alkollu geldik dogrudur. ama son 2 gunde twitter'da paylasilan sacma sapan seyleri burada paylasmaniz, abuk subuk kufurler, belalar, bina yakmalar felan.

sneijder transferi bitsin. kap aciklamasi gelsin. tabii ki mutlu olurum, nedemek. :)

yok o anlamda degil sence yaralı olur mu takıma

Sa beyler. Seref Aydin´in bugün söylediklerini paylasabilirmisiniz? 2. defa yazıyorum.

Sen ikiciye yazıyosunda toplam da bin oldu bence bir önce ki transfer nöbeti arşivine gitçSağ üste likelara tıkla zaten birinci sırada profile girersin ama özet geçicek olursak Snijder bitmiş.

Tabii gelir burda bende özür dilerim. Üstte yazdığım yoruma da bak. Kesin o saate bakın diye birşey demedim ben.

Dediğim gibi saat önemsiz, ama burda gelip bu akşam demen bile insanları umutlandırıyor. İnsanlar işini,gücünü, eşini, çocuğunu bırakıp sırf bir kişinin lafına kanarak saatlerini burada geçiriyorlar. Umarım yazdığın sadece tahminden ibaret değildir.

LigTv neden Terim'in aciklamalarini yayinlamiyor..

Hatırlayanlar varmıdır bilmem.

Madrid'in Ronaldo, Kaka gibi transferlerini yaptığı sezon takımdan Robben, Sneijder ve Van der vart ayrıldı.

3'üne de talip olmuştuk.

Van der vart 8 milyona robben ve sneijder 10'ar milyona transfer olmuşlardı.

O zamanlar çok daha rahat alınabilecek bu 3 oyuncuyu çok kötü elden kaçırmıştık.

Yaşnız bu Ntvspor un yaptığı taraftarı iyice beklentiye soktu adamlar öyle iddalılarki olurda snejdeir gelmezse sanki Adam geliyomuşta yönetim almamış gibi olacak.

Nedense hiç güvenmiyorum şu Şahenkin kanalına .

Alın size muhteşem ve mümkün bir 11:

Onur

Eboue Semih Ömer Carlinhos

Fellaini Selçuk

Hamit Sneijder Amrabat

Burak

onur kivrak mi? :o

adam topa vuramiyo. kornerlerde son derece tehlikeli. hava hakimiyeti zayif.

reflekseri ust duzey. kisacasi, kucuk takimin buyuk kalecisi.

Hatırlayanlar varmıdır bilmem.

Madrid'in Ronaldo, Kaka gibi transferlerini yaptığı sezon takımdan Robben, Sneijder ve Van der vart ayrıldı.

3'üne de talip olmuştuk.

Van der vart 8 milyona robben ve sneijder 10'ar milyona transfer olmuşlardı.

O zamanlar çok daha rahat alınabilecek bu 3 oyuncuyu çok kötü elden kaçırmıştık.

Sneijder 15e gitti diğerleri de farklıydı tam hatırlamıyorsam ancak alamazdık o zamanlar imkansızdı..

ntv ve hurriyet haberi kaldırmıyorsa büyük olasılıkla sneijderle anlaştık.ama transfer daha bitmedi.işlh yakın zamandada su sporsorluk zımbırtısını interle snejder hallerse reis .gelir.

Dediğim gibi saat önemsiz, ama burda gelip bu akşam demen bile insanları umutlandırıyor. İnsanlar işini,gücünü, eşini, çocuğunu bırakıp sırf bir kişinin lafına kanarak saatlerini burada geçiriyorlar. Umarım yazdığın sadece tahminden ibaret değildir.

Ben sana diyorum ki. Benim dün bildiğim bilgi pazar günü buraya geleceğiydi.

Fakat biraz mantıklı düşününce o biletin gerçek olduğu ortaya çıktı. Bu adam o uçaktaysa 18 34 de istanbulda olacak. 18 50 gibi büyük ihtimal medyaya düşer istanbulda olduğu.

Başkanında bu saatte buraya getirtmesi 19 05 de açıklama ihtimalini ağır bastırıyo. Ben buraya yazmadım ki 19 05 i bekleyin kesin bişey gelcek diye.

sneijder iyi güzel, müthiş transfer de, önünde oynayacak olan forvet malesef burak. o yüzden çok yüksek beklentilere girmemek lazım sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt