Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'in Sneijder icin masrafi 28milyon euro olarak telefuz ediliyor 3.5 yil icin...Bu yil Simdiye kadar Sampiyonlar Ligi geliri : 28.6 milyon euro ve kaldiki bunun 6.5 milyonu fb'nin bize hediyesi. Yani bu sezonki simdiye kadar olan Sampiyonlar ligi geliri zaten Sneijder'in tum giderlerini fazlasiyla karsilamis ve daha forma gelirleri sponsor katkisi falan katmiyorum isin icine...Neyin derdini yasiyor bizim milletimiz adam resmen nerdeyse bedavaya gelmis gibi olmus. Birde ustune ustluk suanda Sampiyonlar liginde Schalke04 u eleyip bir ust tura cikmamiz durumunda kasamiza ekstradan yaklasik olarak en az 5 milyon euro daha girecek ( Al sana Sneijder'in 1 yillik geliri sirf Schalke04'u eleyip bir ust tura cikmakla zaten karsilanmis oluyor)...Sonucda Sneijder bizim icin hem futbol hemide ticari anlamda cok buyuk bir hamlemizdir.

fellaini nasıl mümkün ya :D seneye sneijderin etkisiyle de jong + robbeni alırız olur biter :P sağ beke de eboueyi verip van der wiel tamamdır :asd:

türkiye'de 4-3-1-2 avrupa'da 4-2-3-1 gayet iyi taktikler olur bizim için.

4-3-1-2

--------muslera------

eboue--semih--dany--riera

----hamit---melo---selçuk----

----------sneijder-----

---------burak--umut----

4-2-3-1

------muslera-----

eboue-semih-dany-riera

-----melo--selçuk---

hamit---sneijder--amrabat

-------burak-------

hakan, belkide hocanin aciklama yapmamasi daha dogru.

dusunebiliyomusun, 'sneijder benim istedigim bir futbolcu degildi' gibi bi soz kullandiktan sonra, forumun halini?

Hayir eger öyle birsey varsa ciksin söylesin. O zaman kime sallayacagimi bilirim bende.

Ben sana diyorum ki. Benim dün bildiğim bilgi pazar günü buraya geleceğiydi.

Fakat biraz mantıklı düşününce o biletin gerçek olduğu ortaya çıktı. Bu adam o uçaktaysa 18 34 de istanbulda olacak. 18 50 gibi büyük ihtimal medyaya düşer istanbulda olduğu.

Başkanında bu saatte buraya getirtmesi 19 05 de açıklama ihtimalini ağır bastırıyo. Ben buraya yazmadım ki 19 05 i bekleyin kesin bişey gelcek diye.

Bilet gerçek mi? Kim diyo gerçek diye. Fake olduğu çıkmadı mı onun? 12 numara ergenleri hazırlayıp sözlüklerden forumlara sızdırmışlar o bileti.

.................onur...............

eboue..semih..taşcı..bastos

............inler..selçuk.........

..robben..sneijder..arda...

................burak............

bu bence daha iyi:

.................onur...............

sagna..ömer..taşcı..bastos

............inler..fellaini.........

..robben..sneijder..arda...

..............benzema............

Sneijder transferi açıklanırsa ben :lol:

[video=youtube;fEoqGDXP0-A]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fEoqGDXP0-A[/video]

hakan, belkide hocanin aciklama yapmamasi daha dogru.

dusunebiliyomusun, 'sneijder benim istedigim bir futbolcu degildi' gibi bi soz kullandiktan sonra, forumun halini?

Açıklama yapmaması da ona yorulabilir.

Ya adama Sneijder alınıyor hala memnun değil pfff:( Bizim camia ne zaman birleşecek.Meloya 10 gol attıran F. TERİM Sneijder'a 2. baharını yaşatıcak ondan yana şüphem yok.

yok o anlamda degil sence yaralı olur mu takıma

kesinlikle. orta sahayi 3'lemek zaten bizim icin cok iyi olacakti. onumuzdeki haftalarda cok kritik maclara cikacagiz. ve bu maclarda orta sahamiz ust duzey olmali. guven vermeli, pas yuzdesi oldukca yuksek olmali.

ben acikcasi sneijder'i beklemiyordum. bana 'diego, djuricic, chadli, alper' de uyardi, ancak madem bu asamaya kadar gelinmis, umarim biter bu transfer. :)

Transfer Nöbeti

Ben sana diyorum ki. Benim dün bildiğim bilgi pazar günü buraya geleceğiydi.

Fakat biraz mantıklı düşününce o biletin gerçek olduğu ortaya çıktı. Bu adam o uçaktaysa 18 34 de istanbulda olacak. 18 50 gibi büyük ihtimal medyaya düşer istanbulda olduğu.

Başkanında bu saatte buraya getirtmesi 19 05 de açıklama ihtimalini ağır bastırıyo. Ben buraya yazmadım ki 19 05 i bekleyin kesin bişey gelcek diye.

Sen daha biletin gercek olduğuna inanıyorsan, seni pek iplemeye gerek yok.

Hatırlayanlar varmıdır bilmem.

Madrid'in Ronaldo, Kaka gibi transferlerini yaptığı sezon takımdan Robben, Sneijder ve Van der vart ayrıldı.

3'üne de talip olmuştuk.

Van der vart 8 milyona robben ve sneijder 10'ar milyona transfer olmuşlardı.

O zamanlar çok daha rahat alınabilecek bu 3 oyuncuyu çok kötü elden kaçırmıştık.

Robben 24.000.000 € bayerne

Vander Vaart
15 e Tottenhama

Sneijder 15.000.000 € intere gitti renktaş iyi araştır derim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt