Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdi bir sorum var.Fatih hoca zamanında forlan reyes ujfalusi paketini isteyen bendim dedi açık açık

peki forlan gelseydi yıllık 4,5 5 den aşağı oynamayacaktı ozaman takım dengeleri nerdeydi?

Ünal Aysal Başkanımız kendi dedi.. Fatih Hocamız Forlan'ı yüksek maliyetinden dolayı istemedi ben verebiliriz sorun olmaz dediğimde o yine kabul etmedi dedi..

Sallamayın hocaya..

Tek soruya cevap verin. Hocanın istemediği bir oyuncuya kim hangi mantıkla 30 milyon euroluk yatırım yapar?

Hocanın bana verdiği listede Sneijder,Chadli ve Carlinhos var. - Ünal Aysal

Başkan yalan mı söylüyor o zaman

Aslında Burak Yılmaz'ı beğenmeyenlerin Sneijder'in transferine en çok sevinen kişiler olması gerekir.Adam öyle güzel nokta toplar atıyor ki en kazma forvet bile

rahatça gol atabilir.Burak Sneijderle daha rahat gol pozisyonuna girip daha çok gol atar

Burak Yilmaz´i begenmeyenlerle neyi tartisacaksin ki? Bu tipler zamaninda Hakan Sükür´ü de yerden yere vuruyordu.

Saban diyen Galatasaraylilar vardi ya..Biz bunlari da gördük.

Size yeniden gurur duygusunu hatirlatan, eski basarilari hatirlatan Fatih Terim´e bile laf eder olmus

Ben bilmem, eger kendinize göre teori üretmeyin diyorsaniz hoca cikip aciklasaydi kararini da bizde ona göre konussaydik.

Ben Galatasaray'ı yaşıyorum diyen İmparatoru Sneijder için yok etmem,edemem. Hoca dahil hepimiz GALATASARAY'ı yaşıyoruz, unutmayalım.

yok etmiyoruz ki zaten Fatih Hoca'yı cok seviyorum ve bence Galatasaray'da en faydalı olabilecek teknik adamdır fakat Sneijder'i istemiyorum diyorsa yanlış ediyor kanımca.

Artık taraftar olarak resmen ÇIĞIR açtık, Terim basın toplantısı yapmadı diye Sneijder'i istemiyor oldu.

Adamların vucut dilini geçtik, görmeden konuşmadan bile ne istediklerini anlıyor olduk.

Dürüst'ü bilmiyorum ama Terim bir açıklama yapmadı.

Bu gerginlik ne o zaman yahu?

Albayrak:Sneijder olmazsa olmazımız degil.

Fatih hoca sneijderi gerçekten istese albayrak bu açıklamayı yapmaya cesaret edemezdi.

bu konusmalardan fatih hoca nın istemediğini nasıl cıkarıyosunuz albayrak daha nasıl desin hoca nın istediğini anlamadım. Albayrak olmazsa olmazımız değil lafını alamama ihtimaline karşı dedi bence hocayla ne alakası var?

Fatih Hocamıza yapılan şu saygısızlıkları görünce İnşallah gelmez o Sneijder midir nedir..

Transfer taraftarı olmuşsunuz iyice...

Takımın patronu Fatih Terim yeşil sahanın içi Fatih Terim'den sorulur demedi mi Başkan ? dedi...

Yahu bizde diyoruz ki tamam hocaya saygı gösterelim eyvallah sneijderi istemesin.Takım dengelerı bozulmasın

Ama kaka yı da istemesin o zaman.kaka yıllık 5 den aşagı gelmez o zaman takım dengelerı nolucak onuda acıklasın.Takımdakıler kaka hakedıyor sneijder haketmıyor mu demiş hocaya.

Hocanın sneijderi istememesının tek sebebı var 4-4-2 den vazgecmeycek hoca.Kaka gelseydı burak kaka yapıcaktı ileride sneijder gelırse 4-3-1-2 donemk istemiyor.Gene 4-4-2 oynatıp sneijder selcuk yapıcak.Yanı takım dengelerı fılan hikaye.

Alanyaspor maçından sonra açıklamarı Böyleydi F.Terimin.

[video=youtube;R79lyoNJb0I]https://www.youtube.com/watch?v=R79lyoNJb0I[/video]

sponsorluk adı altında pekala parada verebilirler...arapların ve rusların paraları bitmediği sürece hegamonyalarıda bitmez...

FİFA-UEFA o kadar salak değil kardeşim...

X klubü sen bu zaman kadar en yüksek sponsor geliri 50 milyon dolar almışsın ne oldu da bu rakam 1 sene içersinde 300 milyon dolara çıktı demez mi ?

Yemez onu UEFA ve FİFA...

Üstelik de çok rahatsızlar bu bol kepçe paralardan..

başlarım sneijdere kakaya hiçbiri gelmesin umrumda değil. ama eğer bi transfer için fatih hoca ve albayrağın morali bukadar bozuluyorsa, hocaya da yakışmıyor suçlu yönetimse yönetime de yakışmıyor. bizim görmek istediğimiz tek şey uyumlu güler yüzlü galatasaraylılar.

Tek soruya cevap verin. Hocanın istemediği bir oyuncuya kim hangi mantıkla 30 milyon euroluk yatırım yapar?

Ya arkadas kim hoca 100% istemiyor diyor? Siz nasil anliyorsunuz karsinizdaki insanlari? Eger öyle birsey varsa yaziyoruz israrla. Gercek olani ne sen nede ben bilemeyiz, yani kimse net konusamaz.

sponsorluk adı altında pekala parada verebilirler...arapların ve rusların paraları bitmediği sürece hegamonyalarıda bitmez...

Onu da düşünmüşler. Sponsorluk geliri olarak gösterdiğin miktarın limiti olmak zorundaymış. Limiti de üst düzey kulüplerin ortalamasına göre belirleyeceklermiş. Barcelona,Real Madrid gibi yani

Ünal Aysal Başkanımız kendi dedi.. Fatih Hocamız Forlan'ı yüksek maliyetinden dolayı istemedi ben verebiliriz sorun olmaz dediğimde o yine kabul etmedi dedi..

Sallamayın hocaya..

yüksek maliyet nedeniyle bazı oyuncuları istemeyen hoca amrabatı 8 milyona zorla aldırdı. fatih hoca için herşeye varım ama oyuncu seçiminde transferinde çok da başarılı olduğu söylenemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt