Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kaka'ya evet deyip Sneijder'e hayır demek mantıksız Fatih Hoca burda yanlış yapıyor eğer Hayır olmaz felan diyorsa.

fati hocanin hayir dedigi adami yönetim getirebilirmi siz buna inaniyormusunuz ,böyle birsey olsa inan bana fatih hoca ceker gider hicde arkasina bile bakmaz ,gercekten kapatin bu konulari medya yapiyor siz bari yapmayin

uçak olayı fake mi şimdi o uçaktan sneijderin inme ihtimali yok mu?

Kaka'ya evet deyip Sneijder'e hayır demek mantıksız Fatih Hoca burda yanlış yapıyor eğer Hayır olmaz felan diyorsa.

Kakayı şampiyonlar liginde oynatabiliyoruz da bizmi bilmiyoruz.Cümle alem biliyor kakanın CL'de oynayamayacağını.Kakayı alıp Anadolu klüplerine karşı şovmu yapmak istiyoruz.Anlamadım gitti.Aslanlar gibi Sneider gelecek.

Farkindaysaniz en ufak kotu sonucta forum birbirine dusuyor.Sene basindan beri kimse dogru duzgun dillendirmesede takimda ahenk bozuklugu,yeni transferlerde ki verimsizlik,kotu oyun milleti rahatsiz ettigi icin bu agresiflik.Terim'de de var bu sinir ,oda biliyor transferlerin oturmadigini oyunun iyi olmadigini ama kabullenemiyor.Geldiginden beri bir cekisme var yonetimle transferler konusunda,en sonunda baskan el koydu bakalim ne olacak.

Hangi transfer tutmadı yahu ?

Sorgulayamayız? Adam oo Galatasaray'ın yöneticisi gibi.Olmaz diyorsa olmaz :D Antu gibi oldu burası vay be.Sevinin moruklar biraz ya.Olur diyin.Olacak diyin.

Aynen antudan farkı kalmadı ruh sağlığı bozuldu milletin her şey olumlu pazartesi havalimanında olur bu adam rahat olun artık

Is transfer mevzuna geldiginde ben Terimin yaninda degilim.Herkes her seyi mukemmel yapacak diye bir sey yok.Sicili ortada.Basimizin taci goz bebegimiz lakin transfere yaklastirmayacaksin.Cok eskilere gitmeye gerek yok,Demba Ba ile Berbatovu veto edip Umut Burakla lige baslayanin nasil yaninda olucam transfer konusunda

Fbtv2 olarak bilinen ntvsporu madara etmek adina sneijderden vazgeçmeyiz de mi? :)

yahu uzerine dusmedigini ne biliyorsun.Bir haftadir gundem Sneijder degilmi.alt tarfda ne oldugunu ne biliyorsunuzda boyle konusuyorsunuz?

Şahin hepinize tek tek mi yazayım ?

Ünal Aysal dış transferde Bülen Tulun'u görevlendirmiş..

Bülent tulun'da Sneijder bitene kadar kimseyle uğraşmayacağız dedi..

Ya bir anlayın yemin ederim yaza yaza gına geldi...

arkadaşlar hediyemiz olsun :yenieek:

Sen onu evine alacağın kuşlara ver :D

Buyursunlar...

209df001da6ef0cb36f680d56ab41eed.jpg

forumun yaş ortalaması 30 ve üzerine çıkmış nöbette..

:ayatollah: saygılarr abilerrr

O degilde, ben hala Carlinhos´un yerine bir stoper alinmasini isterdim. Albert riera´nin performansi Carlinhos icin handikap olur.

Albert Riera´nin üzerine cikmazsa performansi, tepki alir. Cünkü 5-6-7 Milyonlardan bahsediliyor. Ben o parayi cok kaliteli bir stopere verirdim.

Albert riera´nin sol bek performansi bence üst düzey. Cok begeniyorum

Bizde Nobre için yapalım hızlı tren bilet taslağı varsa verin ben shoplarım :asd:

Bu transfer için olumsuz görüşleri olanlardan bir ricam olacak..

Lütfen gerçekten olumsuz düşünüyorsanız sonuna kadar düşüncenizin arkasında durun yok eğer totem yapıyorum diyorsanız kimse sizin totem adı altında saçma sapan cümlelerinizi görmek zorunda değil..

Bir de totem yapıyorum ayağına gerçek düşüncelerini yazıp, milleti birbirine düşürmeye çalışan rakip takım taraftarları var. Onlar çok Delikanlı (!) olduklarını sanıyorlar. Olumlu gelişme olduğu zaman piyasada olmayanlar en ufacık olumsuz gelişmede yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorlar.

BIZIM HER FUTBOLCUMUZ SNEIJER!-prof. d-r A.Albayrak

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt