Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben görüşmelerin hala devam ettiğine inanmıyorum..Olumlu yada olumsuz kesinlikle bir cevap gelmiştir..En uygun zaman bekleniyodur açıklama için...Transfer olumsuz olmuş olabilir ve bizimkiler gelecek tepkileri düşünerek başka bir isim üzerinde çalışmalara başlamış olabilir.Eğer böle ise biz Sjneider üzerinden zaman kazanıyoruz demektir...Artık hepimiz beklemekten sıkıldık ve gerildik.Son Olarak şunu sölüyim;Biz Sjneider i 1 hafta beklediğimiz için değil Hagi gittiğinden beri böle bir transfer beklediğimiz için gerginiz

Şahin hepinize tek tek mi yazayım ?

Ünal Aysal dış transferde Bülen Tulun'u görevlendirmiş..

Bülent tulun'da Sneijder bitene kadar kimseyle uğraşmayacağız dedi..

Ya bir anlayın yemin ederim yaza yaza gına geldi...

Kimseyle uğraşmayacağız demedi. Sneijder'a alternatif bir planımız şu anda yok dedi ki o da doğru mu politik cevap mı bilinmez.

Başka mevki için görüşmeler vardır bir yandan yani.

Oooooooooooooo yeni nobetimiz hayirli olsn

Is transfer mevzuna geldiginde ben Terimin yaninda degilim.Herkes her seyi mukemmel yapacak diye bir sey yok.Sicili ortada.Basimizin taci goz bebegimiz lakin transfere yaklastirmayacaksin.Cok eskilere gitmeye gerek yok,Demba Ba ile Berbatovu veto edip Umut Burakla lige baslayanin nasil yaninda olucam transfer konusunda

Hocam sözüne katılıyorum ama Demba ba konusunda bu sene çok sürpriz bir olay gerçekleşti adam harikalar yarattı.

Garantisi yoktu ki bizdede aynı olayı gerçekleştireceğinin.En azından türkiye gol kralını aldık.Tescilli.Bu konuda katılamıyorum sana.Ama diğer fatih hocamın transferleri konusunda çoğunlukla hemfikirim.Bkz.Hamit

Carlinhos gerçekten bu kadar lazım mı onu da anlamıyorum. Riera muhteşem oynuyor orada. Oraya harcayacağımız parayı daha iyi değerlendirmek lazım bence.

Ben aslında bu muhabbetleri geçen senede görmüştüm.Burak,Hamit,Melo transferin de Fatih Hoca olsun yönetim olsun baya eleştirilmişti.Sneijder transferinde de bu olacak muhakak.

Kusura bakmasın hocam da Chadli kim ya.

Vizyonsa Sneijder var ne Chadlisi yahu.

Doğru toprağım kimseye gerek yok Galatasarayın İlk onbiri

------------------------------------------

---------------Sneijder-------------------

Kimseyle uğraşmayacağız demedi. Sneijder'a alternatif bir planımız şu anda yok dedi ki o da doğru mu politik cevap mı bilinmez.

Başka mevki için görüşmeler vardır bir yandan yani.

Carlinhos icin calisiyordur galiba. fluminense bosuna loyndan o bölge icin nyie adam alsin. Carlinhos gidici onladan. ha bize mi satacaklar?! falci degilim pardon :)

O degilde, ben hala Carlinhos´un yerine bir stoper alinmasini isterdim. Albert riera´nin performansi Carlinhos icin handikap olur.

Albert Riera´nin üzerine cikmazsa performansi, tepki alir. Cünkü 5-6-7 Milyonlardan bahsediliyor. Ben o parayi cok kaliteli bir stopere verirdim.

Albert riera´nin sol bek performansi bence üst düzey. Cok begeniyorum

Renktaş hücuma katkısı 10 numara. ama defansif anlamda çok sıkıntılı kalıyor bazen. özellikle kontrataklarda pozisyon almakta çok zorlanıyor. sonuçta adamın pozisyonu değil.. Ha açığa koyarsan ne olur? bu kadar etkili olur mu... şüpheli.. önündeki oyuncuyla çok sağlam verkaçlara giriyor. zeki adam. ama defans değil neticede..

Nöbette en güzel muhabbetin döndüğü saat sabaha karşı 3-6.

O saatte burdayım:yenieek:

Acaba diğer iki oyuncuylada anlaşıp hepsini birmi açıklayacaklar:)

Şimdi herkes Sneijder'le uğraştığımızı sandığı için diğer yöneticileri takip eden yoktur.

epl takımları hamle yapmak için 15 ocaktan sonrayı bekliyor sanırım

galatasarayla inter arasındaki kontrat o tarihte sona eriyor

sneijder bizi açıkca oyalıyor

gelmeyecek gibi bence umarım yanılıyorumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt