Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseyle uğraşmayacağız demedi. Sneijder'a alternatif bir planımız şu anda yok dedi ki o da doğru mu politik cevap mı bilinmez.
Başka mevki için görüşmeler vardır bir yandan yani.
Furkanıda saymış adam liste kalabalık dursun diye dağalın
Carlinhos gerçekten bu kadar lazım mı onu da anlamıyorum. Riera muhteşem oynuyor orada. Oraya harcayacağımız parayı daha iyi değerlendirmek lazım bence.
Bülen Tulun tek sorumlu şuan dış transferde.. adam kasıtlı olarak diyor ki Sneijder transferi bitene kadar başka hiçbir transferle uğraşmayacağız B planımız falan da yok..
Ya uyanın hocaya bu lafların hepsi....
Carlinhos gerçekten bu kadar lazım mı onu da anlamıyorum. Riera muhteşem oynuyor orada. Oraya harcayacağımız parayı daha iyi değerlendirmek lazım bence.
1-Riera
2-hamit
3-furkan özçal
4-amrabat
5-cris
6-ceyhun gülselam bunların hepsı hoca tarafından alınır tutmayan transferler.
Şahin bi dur be..
Ben görüşmelerin hala devam ettiğine inanmıyorum..Olumlu yada olumsuz kesinlikle bir cevap gelmiştir..En uygun zaman bekleniyodur açıklama için...Transfer olumsuz olmuş olabilir ve bizimkiler gelecek tepkileri düşünerek başka bir isim üzerinde çalışmalara başlamış olabilir.Eğer böle ise biz Sjneider üzerinden zaman kazanıyoruz demektir...Artık hepimiz beklemekten sıkıldık ve gerildik.Son Olarak şunu sölüyim;Biz Sjneider i 1 hafta beklediğimiz için değil Hagi gittiğinden beri böle bir transfer beklediğimiz için gerginiz
Riera'yı silmek lazım artık.
Ünal aysal ın şöfürümü istemiş furkanı ?
Hani saha içi hocanındı.Ondan habersiz kimse alınamazdı.
Olmazsa, bizim ruh halimiz![]()
https://inciswf.com/suarezinhuzunluhikayesi.swf
Not: Tabiki olacak rahat olun.
Ama rierayı sol bek için degil sol açık ıcın aldırdı hoca.Şimdı de sol acık araması bu transfer tutmaması anlamına gelmıyormu?
Olmazsa, bizim ruh halimiz![]()
https://inciswf.com/suarezinhuzunluhikayesi.swf
Not: Tabiki olacak rahat olun.