Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu aşağıdaki online üye tablosu neden yok artık?

Kimseyle uğraşmayacağız demedi. Sneijder'a alternatif bir planımız şu anda yok dedi ki o da doğru mu politik cevap mı bilinmez.

Başka mevki için görüşmeler vardır bir yandan yani.

B planı varsa bile söylemek Sneijder transferi için olumsuz yansıyabilir. ŞU an belki de Sneijder'e ne kadar önem verdiğimizi belirtmek için böyle konuşuyor olabilirler.

Carlinhos gerçekten bu kadar lazım mı onu da anlamıyorum. Riera muhteşem oynuyor orada. Oraya harcayacağımız parayı daha iyi değerlendirmek lazım bence.

Hocam Farfan sol tarafımıza evine gidip gelir gibi gider gelir. Sol bek şart. asıl sorun türkiye ligi. muslera,eboue,dany,riera(carlinhos),melo,sneijder 6 yabancı hakkı doldu. Amrabat kenara çekilir büyük ihtimal. Kimseye değil Elmandere yazık oldu.

Bülen Tulun tek sorumlu şuan dış transferde.. adam kasıtlı olarak diyor ki Sneijder transferi bitene kadar başka hiçbir transferle uğraşmayacağız B planımız falan da yok..

Ya uyanın hocaya bu lafların hepsi....

cok entresan yazilar yaziyorsunuz.

Adamdan diger transferleri sormuslar, oda isim vermemek icin oyle cevap vermis olmazmi?

Bulun Tulunun dusuncesini nasil okuya biliyorsunuz?

yani nasil bu yaziyi yaza biliyorsunuz anlamis degilim.

Turkiyedeki taraftarda yurek okuma isine cok atilgan olduklari icin Erhan Telli gibi Serhat Uluoren gibi karaktersiz bu ulkede prim yapiyor.

Furkanıda saymış adam liste kalabalık dursun diye dağalın

Riera-hamit ve amrabati icin erken konusuyorsun . hata rierayi cogumuz beyenerek izliyoruz galiba bu sezonun cogu macinda. hamitde yavas yavas kibirtamalar var. amrabat konusuna girmiyorum cünkü onu forumca idam etmisiniz zaten malesef. bukadar cabuk kimse idam edilmez ya neyse.

Wesley açıklanınca ben ;

hwgdq.gif

Carlinhos gerçekten bu kadar lazım mı onu da anlamıyorum. Riera muhteşem oynuyor orada. Oraya harcayacağımız parayı daha iyi değerlendirmek lazım bence.

DANNY iyi oynuyor reis..

şu anda alabailiceğin ve direk oynatacağın tek mevkii senjder gelirse sol bek..

bu arada hoş geldinnn yaaa laaa

1-Riera

2-hamit

3-furkan özçal

4-amrabat

5-cris

6-ceyhun gülselam bunların hepsı hoca tarafından alınır tutmayan transferler.

Kusura bakma ama ben Hamit,Riera ve Amrabatı o listede görmüyorum.. Benim için yarım sezonda yeterince oynaması gerektikleri gibi oynadılar..

quote_icon.png
Emrah Kaynar Nickli Üyeden Alıntı 1-Riera

2-hamit

3-furkan özçal

4-amrabat

5-cris

6-ceyhun gülselam bunların hepsı hoca tarafından alınır tutmayan transferler.

Riera'yı çıkarmak lazım.Cris'in Hocayla alakası yok son dk trnasferi aynı Sercan gibi.Ceyhun, Furkan'da bonservisi ellerinde oldukları için alınmış.

Şu an için Amrabat ve Hamit başarısız transferler diyebiliriz ki Hmait2i kim tahmin edebilirdi.

Ben görüşmelerin hala devam ettiğine inanmıyorum..Olumlu yada olumsuz kesinlikle bir cevap gelmiştir..En uygun zaman bekleniyodur açıklama için...Transfer olumsuz olmuş olabilir ve bizimkiler gelecek tepkileri düşünerek başka bir isim üzerinde çalışmalara başlamış olabilir.Eğer böle ise biz Sjneider üzerinden zaman kazanıyoruz demektir...Artık hepimiz beklemekten sıkıldık ve gerildik.Son Olarak şunu sölüyim;Biz Sjneider i 1 hafta beklediğimiz için değil Hagi gittiğinden beri böle bir transfer beklediğimiz için gerginiz

Kesinlikle katılıyorum. Temel gerginlik 1 haftalık değil.. Büyük kulübüz diyoruz.. Avrupanın en büyüklerinden biriyiz diyoruz. Ama kariyeri sağlam, genç, yıldız bir futbolcu almakta çok zorlanıyoruz. daha iyisine sadece teklif götürüyoruz..

Ne totem ne de başka takım taraftarıyım. Hala gelme ihtimali %50 olan bir oyuncu için Terim'i hemen harcamayın. Sneijder'i istiyordur. Çünkü istememek saçma. Ama bu adamın daha geleceği belli değil. Adam aile filan diyerek net şekilde olası başka teklifler için zaman kazanıyor. Ve hala pürüz çıkma ihtimali olmasa herkes bu kadar diken üstünde olmazdı. Albayrak da dün dedi menajerlerin ne yapacağı belli olmaz. Sakin olup beklemekten başka yapacak birşey yok. Ama kendimizi kaptırmadan hala gelmeme ihtimali en az gelme ihtimali kadar.

Ama rierayı sol bek için degil sol açık ıcın aldırdı hoca.Şimdı de sol acık araması bu transfer tutmaması anlamına gelmıyormu?

Şu an sol açığa da koysak oynar bence. En son izlediğim Riera en azından oynayabileceğini gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt