Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera'yı çıkarmak lazım.Cris'in Hocayla alakası yok son dk trnasferi aynı Sercan gibi.Ceyhun, Furkan'da bonservisi ellerinde oldukları için alınmış.

Şu an için Amrabat ve Hamit başarısız transferler diyebiliriz ki Hmait2i kim tahmin edebilirdi.

yiğiti unutmayalım

Gidip GTA oynayacam biraz ne zaman GTA oynasam dönüşünde güzel habeler geliyor :ayatollah:

2. yarı Melo, Hamit toparlanacak.

Solbek transferi ile defans sıkıntı giderilecek.

Ortasaha ile Hücum arasında ki bağlatıyı işin piri yapıcak.

2. yarı herşey daha güzel olucak.

Benim tek derdim maçları nasıl bekleyeceğim.

Hocam sözüne katılıyorum ama Demba ba konusunda bu sene çok sürpriz bir olay gerçekleşti adam harikalar yarattı.

Garantisi yoktu ki bizdede aynı olayı gerçekleştireceğinin.En azından türkiye gol kralını aldık.Tescilli.Bu konuda katılamıyorum sana.Ama diğer fatih hocamın transferleri konusunda çoğunlukla hemfikirim.Bkz.Hamit

Ustad sen yapma bari bu ulkede Zafer biryol,Okan Yilmaz Serkan Aykut bunlarda gol krali oldu.Bu takimin son olarak 1. forveti Baros'du degilmi.Tamam yaslandi diyelim formu dustu,sakatlandi vs .o zaman yeni alacagin en az onun kalitesinde kalibresinde olacak.Bir kac sinif assagisina dusersen olmaz.Ustelik kulub olarak hedef buyutmusken

Bu adam CL yi alsa yaranamaz :yenieek:

Yaav şimdi 5 duyu organın varken farklı şeyler agılayıp konuyu başka yerlere taşıma..

konu hocanın tutmayan transferleri ne alakası var şimdi yaranamaz.Ben hoca gitsin bir işe yaramıyormu dedim.Niye söylemedıgım bırseyin sneryosunu yazıyorsun.

Belki hocanın aldıgı adamlar daha fazla yararlı olmus olabılır işe yaramayanlardan bunu soyle bana anlarım da alakasız bırseyı soylemısım gıbı davranma.Bende şimdi sana sen baskanı ıstemıyorsun adam messi yide alsa yaranamaz desem dogru olur mu ?

Hocam Farfan sol tarafımıza evine gidip gelir gibi gider gelir. Sol bek şart. asıl sorun türkiye ligi. muslera,eboue,dany,riera(carlinhos),melo,sneijder 6 yabancı hakkı doldu. Amrabat kenara çekilir büyük ihtimal. Kimseye değil Elmandere yazık oldu.

Şu yabancı kontenjanı hakkatten elmandere patlıyor şu şartlarda. hele umut-burak ikilisi lig ve CL de bu kadar parlakken...

Ne totem ne de başka takım taraftarıyım. Hala gelme ihtimali %50 olan bir oyuncu için Terim'i hemen harcamayın. Sneijder'i istiyordur. Çünkü istememek saçma. Ama bu adamın daha geleceği belli değil. Adam aile filan diyerek net şekilde olası başka teklifler için zaman kazanıyor. Ve hala pürüz çıkma ihtimali olmasa herkes bu kadar diken üstünde olmazdı. Albayrak da dün dedi menajerlerin ne yapacağı belli olmaz. Sakin olup beklemekten başka yapacak birşey yok. Ama kendimizi kaptırmadan hala gelmeme ihtimali en az gelme ihtimali kadar.

Hocam olay aile olayından çıktı

1-GS - İnter ile anlaştı.

2-GS Sneiderle anlaştı

3-GS sneider menejeriyle anlaştı

Anlaşma olmayan tek taraf Sneider inter arasındaki hakların "sponsor vs.vs" anlaşmazlıkları.Buda 10milyon euro civarındaymış.Tüm mesele bu.Buda uzun sürüyor muhtemelen.

cok entresan yazilar yaziyorsunuz.

Adamdan diger transferleri sormuslar, oda isim vermemek icin oyle cevap vermis olmazmi?

Bulun Tulunun dusuncesini nasil okuya biliyorsunuz?

yani nasil bu yaziyi yaza biliyorsunuz anlamis degilim.

Turkiyedeki taraftarda yurek okuma isine cok atilgan olduklari icin Erhan Telli gibi Serhat Uluoren gibi karaktersiz bu ulkede prim yapiyor.

Bak güzel kardeşim... Fatih hoca gelir gelmez Bülent tulun'u kovdurdu Florya'dan bunu Başkanımız dedi..

Fatih hocanın Bülent tulun u , bülent tulun'un da Fatih hocamızı sevmediğini cümle alem biliyor..

Arada derede söylenen laflarla da bu belli oluyor birşeyler uydurmuyoruz..

Bu Erhan Telli nasıl bir adam? Ben cezalıyken forumda Erhan Telli ve Osman Altunterim'e epey kötü laflar ediliyordu soramadım, bu ikisi ne yaptı ki, güvenilir değiller mi?

Fatih hoca eleştirilmez değil.

Eleştirilmesi de gayet normal.

Sneijder yerine Chadli'yi seçen birini eleştiririm doğal olarak.

[video=youtube;R2Vyj1zxDJg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R2Vyj1zxDJg[/video]

2.05 dk dikkat...:D

Bu adam CL yi alsa yaranamaz :yenieek:

konu hocanın tutmayan transferleri ne alakası var şimdi yaranamaz.Ben hoca gitsin bir işe yaramıyormu dedim.Niye söylemedıgım bırseyin sneryosunu yazıyorsun.

Belki hocanın aldıgı adamlar daha fazla yararlı olmus olabılır işe yaramayanlardan bunu soyle bana anlarım da alakasız bırseyı soylemısım gıbı davranma.Bende şimdi sana sen baskanı ıstemıyorsun adam messi yide alsa yaranamaz desem dogru olur mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt