Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocam Farfan sol tarafımıza evine gidip gelir gibi gider gelir. Sol bek şart. asıl sorun türkiye ligi. muslera,eboue,dany,riera(carlinhos),melo,sneijder 6 yabancı hakkı doldu. Amrabat kenara çekilir büyük ihtimal. Kimseye değil Elmandere yazık oldu.

O yüzden diyorum, riera, amrabat, carlinhos, emre ç biriktiler orada. Bak Hakan Balta ile Çağlar'ı falan hiç saymıyorum.

1-Riera

2-hamit

3-furkan özçal

4-amrabat

5-cris

6-ceyhun gülselam bunların hepsı hoca tarafından alınır tutmayan transferler.

Riera geçen sene alındı da neyse. Yılın Semih ve Burak'la en iyi işini çıkardı Riera.

Hamit'e
dilenmeyen kim vardı sene başında merak ediyorum açıkçası . Kaldı ki yaşayan en tecrübeli ve en büyük - kariyer olarak - Türk futbolcu da kendisi. Özellikle Avrupa maçlarında gördük kendisini . Nasıl tutmadı la Hamit ? 2131 Gol 2141251910 Asist yapmadı diye mi tutmadı ?

Furkan Özçal transferinden ne bekliyordun allasen ?

Nurettin geleceği olan bir futbolcu olduğu gerek İngiltere'deki Manchester maçında gerek de Sami Yen'deki Fener maçında gösterdi. Mental olarak eksikliği olabilir ama daha yaşı çok geç ve Kayseri'den ayrılışı sırasında çok üst düzey futbolsuz kaldı. Fiziğini geliştirecek illa ki .

Cris ve Ceyhun'a kaç para harcadık la ne olur söyle . As oyuncu olarak mı aldık bu ikiliyi ?

Hocam olay aile olayından çıktı

1-GS - İnter ile anlaştı.

2-GS Sneiderle anlaştı

3-GS sneider menejeriyle anlaştı

Anlaşma olmayan tek taraf Sneider inter arasındaki hakların "sponsor vs.vs" anlaşmazlıkları.Buda 10milyon euro civarındaymış.Tüm mesele bu.Buda uzun sürüyor muhtemelen.

Ntvspor açıkladı, o sorun da çözülmüş. Çözülmeyen ikna edilemeyen biri daha var bakalım ne olacak..

2. yarı Melo, Hamit toparlanacak.

Solbek transferi ile defans sıkıntı giderilecek.

Ortasaha ile Hücum arasında ki bağlatıyı işin piri yapıcak.

2. yarı herşey daha güzel olucak.

Benim tek derdim maçları nasıl bekleyeceğim.

Hocam ben napıyım peki...Trenle seyrantepeye renktaşları taşırken hep küfür ediyorum maç günü çalışılır mı diye :)

albayrak aldı o adamı. başakana söylemiş başakan hocaya sormuş alın demiş. albayrak açıkladı...

yiğiti kim aldırdı.Kesinlikle fatih hocam.Çocuğa 1 maç şans tanımadı"lig maçı" hamite verdiği sürenin 1/10 unu verse belkide şuan herkes onu konuşuyordu.Tutarsızlıklar yok değil maalesef ki.

Hocam olay aile olayından çıktı

1-GS - İnter ile anlaştı.

2-GS Sneiderle anlaştı

3-GS sneider menejeriyle anlaştı

Anlaşma olmayan tek taraf Sneider inter arasındaki hakların "sponsor vs.vs" anlaşmazlıkları.Buda 10milyon euro civarındaymış.Tüm mesele bu.Buda uzun sürüyor muhtemelen.

Ben bunu pek mantıklı bulmuyorum. Bana göre adam zaman kazanıyor. Daha iyi bir yerden verdiğimize yakın bir teklif gelmezse bize gelecek.

Prof. d-r A.Albayrak:

Vfr Aaalen' malubietinden sonra F.Terim faturayi Wesley Snijdere cikardi... en az 10 mac yedek kulubesinde olacak!BIZIM HER FUTBOLCUMUZ SNIJDER!

I LOVE YOU HACAM!

:sgr: :sgr:

Yaklaşık 6-7 senelik nerdeyse her branşta kötü gidiş,futbol olarak (2006 ve 2008 şampiyonlukları hariç) kötü gidiş,ekonomik olarak kötü gidiş ve bu gidişin 2010-

2011 sezonunda tavan yapıp rezillleri oynadığımızı herkes bilir.

Fatih hoca gelip 10-15 tane takviye yapıp toplama takım oluşturmuş,ligde her takımın aklını almış ve şampiyon olmuş ve şampiyonlar ligine katılmış.Sezon başında fbyi yenip süper kupayı almışız.Şampiyonlar liginde ilk 3 maç şanssızlıklar sonucu 1 puan almamıza rağmen diğer 3 maçını kazanıp gruptan çıkmışız.Devre aralarında shaiqiri,suarez,sneijder gibi adamlarla ilgilenecek konuma gelmişiz.Nerden nereye geldiğinizi/geldiğimizi unutmayın beyler..

Ha hocayı eleştirmeyin demiyorum herkes eleştirilir mesala sahaya çıkardığı kadroyu eleştir yaptığı değişiklikleri eleştir ama bi basın toplantısında gülmedi diye bu kadar komplo teorisi üretmek falan filan bunlar boş işler.Albayrak röportajda keyifsiz diye ne hocayla küsmediği kaldı nede hocanın sneijderi istemediği kaldı.Burda vaktimizi ayııyoruz biraz keyfimiz yerine gelsin diye adamlar yok hoca istemiyo yok bu böyle olmuş yok bu bunla ayrılmış yok hoca ego sahibi.Ulan tabi ego sahibi olucak.Sen de bende ego sahibiyiz.Eleştirileri mantıklı sınırlarda tutalım,post kasmak için,milleti birbirine düşürüp huzuru bozmak için çaba harcamayalım..

Fatih hoca eleştirilmez değil.

Eleştirilmesi de gayet normal.

Sneijder yerine Chadli'yi seçen birini eleştiririm doğal olarak.

Sneijder yerine Chadli'yi istediğini nerden çıkardın?

Listedeki 3 oyuncu Sneijder-Chadli-Carlinhos

Bunlar birbirlerinin alternatifi değil.

Şu yabancı kontenjanı hakkatten elmandere patlıyor şu şartlarda. hele umut-burak ikilisi lig ve CL de bu kadar parlakken...

Sanırım önümüzdeki sezon birçok kişi gidecek yabancı olarak. Elmanderin sözleşmesi bitiyor zaten (yanılmıyorsam 2 yıldı) Meloda gönderilir. Bize yerli stoper ya da yerli sol bek lazım. ikisini birden bulursak çok olumlu olur yabancılara yer açılması açısından.

Riera geçen sene alındı da neyse. Yılın Semih ve Burak'la en iyi işini çıkardı Riera.

Hamit'e
dilenmeyen kim vardı sene başında merak ediyorum açıkçası . Kaldı ki yaşayan en tecrübeli ve en büyük - kariyer olarak - Türk futbolcu da kendisi. Özellikle Avrupa maçlarında gördük kendisini . Nasıl tutmadı la Hamit ? 2131 Gol 2141251910 Asist yapmadı diye mi tutmadı ?

Nurettin geleceği olan bir futbolcu olduğu gerek İngiltere'deki Manchester maçında gerek de Sami Yen'deki Fener maçında gösterdi. Mental olarak eksikliği olabilir ama daha yaşı çok geç ve Kayseri'den ayrılışı sırasında çok üst düzey futbolsuz kaldı. Fiziğini geliştirecek illa ki .

Cris ve Ceyhun'a kaç para harcadık la ne olur söyle . As oyuncu olarak mı aldık bu ikiliyi ?

hamit ve amrabat konusunda hakli..ikisi tutmadi..

ama bu konulari birakip transfer konusalim..daha mantikli..

2. yarı Melo, Hamit toparlanacak.

Solbek transferi ile defans sıkıntı giderilecek.

Ortasaha ile Hücum arasında ki bağlatıyı işin piri yapıcak.

2. yarı herşey daha güzel olucak.

Benim tek derdim maçları nasıl bekleyeceğim.

Ya bide burak veya umut ikilisinden birisi ilerde Semih sentürk gibi top tutmasini bi ögrene bilse tadindan yenmez takimdan. Umut yapa bilecegini zanetmiyorum ama burak ögrene bilir.

Transfer Nöbeti

renkdaşlar sneijder konusunda bir gelişme var mı ve son durum ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamit'e

amrabat fızıgını geliştirecek mi :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt