Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sana göre oyle.Hamit eger senın beklentılerını karsılıyorsa asıl senın kafandakı beklentı dusuncelerın gerçekten çöp.

Riera konusuna gelınce riera sol açık.Ben kotu futbolcu demiyorum zaten ama kendı mevkısınde gecen seneden berı neyı karşıladı riera.

Yıllardır ilk defa bu taraftar ıslıklanan topçularıda gördü balta ve hamit.

CL'de oynuyor diyen arkadaşlarım.Muadillerinin 4 katı para alan 2 senedir yatan bir adam müsaade edinde oynasın bir zahmet yaa.Takımda şuan itibariyle en fazla para kazanan oyuncu bahsettiğimiz kişi.

yine aptallık yapıp yabancı stoper almayız umarım.zaten sınırı da aştık.

Ynt: Transfer Nöbeti

Haydaaa. Sneijder+Tasci farz oldu artik

Hamit'i hoca istedi de hepimiz karşı mı çıktık ? Sabaha kadar nöbet tuttuk burda gelmesini beklerken.Tutmadığına da katılmıyorum,ŞL'de yaptığı katkılar belli.Riera'dan da solbekte böyle verim almak hocanın başarısıdır.Tutmayan transfer Cris ve şimdilik Amrabat.Ceyhun ve Furkan rotasyon için alındı.Beklenti yoktu zaten.

Senin için beklenti nedir kardeşim.Mesela hamit neler yaptı da beklentini karşıladı ?

Birde rotasyon oyuncusu ne demek senin için..kupada sadece 10 dakika oynamak mı? peki furkan rotasyon oyuncusu ise yekta ne oyuncusu tanımlama yaparmısın?

Hala bi gelisme yok, resmen bizle dalga geçiyor. Her gun diyoruz yarin tamam oyle diye diye transfer doneminin sonuna gelecez.

Ujfalusi gercek gsli gibi oynuyordu

stoper zaten şarttı şimdi illaki şart oldu. Sneıjder-carlınhos(olsson)-ömer akar:))

NOT=bizimkiler yıne ujfa yı bahane edıp sneıjder den vazgecım stoper almasınlar ve boyle yutturmasınlar chıvu yu falan

Harbiden olsson ne oldu hangi takımda şuan.

ben olaya duygusal plarak yaklaşmıyorum renktaş tamam üstadı seviyoruz falan vs ama zaten ağır bir sakatlıktan çıkmış ne vereceği belli değil , stoper almazsak şl de işimiz çok zor sneijder transferi ile schalke yi elemek stoper şart

Ujfa yüzünden Sneijder transferi de yatmaz umarım.

Sneijder'e alternatif birisini düşünseydik bu transfer daha çabuk sonuçlanırdı. Adam nasıl olsa çantada keklik diye düşünüyor bizi.

Bakın defaatle söylüyorum :)

Fatih Hoca'yı harcamak felan hiç birimizin haddine değildir.

Ama eleştirmek daha iyi olmamız içindir ha eleştirsek ne olur diyebilirsiniz bişey olmaz kendimizi tatmin ederiz.

Ama şu var Sneijder gelirse bir tek bu sezon için değil ileri sezonlar için kurulacak kadroya transfer edeceğimiz oyuncular için bir Referans olabilir yani Chadli için kim gelir allaseniz Tr'ye.

Sneijder'in oynadığı takıma bir çok kişi cazip olarakta bakar.

Büyük takımız evet büyük transfer de bize yakışır.

Chadli'ye karşıyım istemiyorum.

stoper ve solbek oynayan biri en isabetlisi olur

NTV SPOR ‏@ntvspor

SON DAKİKA: Meniskus yırtığı tespit edilen Tomas Ujfalusi, en az bir ay daha sahalardan uzak kalacak.

Beyler Ufalusi'ye veda ettiğimizin haberidir,stoper bakmak da fayda var bu saatten sonra.

offfffffffffff be.............simdi Ujfalusi Sneijderin yerine kim oynayecik:sad007:!

Ulen SABRI SNEIJDER oynar:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt