Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

stoper ve solbek oynayan biri en isabetlisi olur

öyle adam kalmadı artıkk..

eboue söyleyekte k. toure getirek..

ömer toprak-semih hayatta olmaz şpl.de ligte gider..

bizdeki şansa bak. hücüm oynayan bitane yabancı oyuncumuz yok

hepsinin özelliği defansta-geriye yardımda iş görüyorlar..

beklenenden önce derken ne zamanı kastediyor. benim beklediğim zaman bugündü. o zaman sneijder şuan istanbulda :rolleyes:

O değil de bu adam gelirse çok isteksiz biçimde gelecek Elano gibi somurtup duracağından korkuyorum...

Umarım öyledir, deadline bitince ne olacak peki?

Orası sorun işte.Ama Pazartesi nokta koyulur diye tahmin ediyorum.Bu transfer işi böyle.fenerde afrika kupasına gidecek belhandayı kafaya taktı.Umarım Sneijdar bir an önce girde kampa katılır.

Yarı dnm top oynamadı

Gokan Zan oynar......!

:sgr:

oynar:asd:

Yok ki öyle biri. Adriano filan oynuyor denir de o da Barca'da oynuyor. Her takımda oynamayabilir. Chivu desen yaşı bilmem kaç olmuş her sene stoper alacak değiliz.

Yarın chivu haberleri çıkar gazetelerde,mutlaka stoper özellikli birini almalıyız,ee hoca solbekte istiyo en mantıklısı 2 mevkide oynayacak birisini almak.Bide sneijderi alıp transferi kapatırız.

Hep olumluydun sneijder transfernde ama artık korkuyorum..ulfaluji nin sakatlığından sonra.... bi alakası yok biliyorum ama birileri sebep arıyodu bu transfer olmasın diyee....

sabah bir eleman vardı sneijder bu akşam istanbulda olacak diyordu kaynakta vermiyordu nerde o eleman

Bak güzel kardeşim... Fatih hoca gelir gelmez Bülent tulun'u kovdurdu Florya'dan bunu Başkanımız dedi..

Fatih hocanın Bülent tulun u , bülent tulun'un da Fatih hocamızı sevmediğini cümle alem biliyor..

Arada derede söylenen laflarla da bu belli oluyor birşeyler uydurmuyoruz..

Iki insanin bir birini sevmemesi gibi bir durum soz konusu ola bilir,ben olmaz demiyorum.

Fatih Terimde Floryaya takima karisa bilecek sevmediyi insanlari orada istemeyede bilir.

Bu o demek degildir ki , o insanlar bir birine ego tatmini yapmak icin Galatasaraya zarar verecekdir.

Sizler Unal Aysali ne saniyorsunuz? Salakmi? yoksa gerizekalimi? anlamis degilim.

Salak adam o kadar servetin sirketin sahibi olmaza bu dunyada.

Adam kimin dogru sozu soylip soylemedigini bilmeyecek birimi?

Bu yaziklarimi bir kenara koyuyorum.fatih tertiminin istememsi disinda ne turlu bir olay oldu baska?

Ujfa ile sneijderin alakası yok

quote_icon.png
Eren Kaya Nickli Üyeden Alıntı Tribun Dergi ‏@tribundergi

CSKA'li Honda, Milan ya da Lazio kuluplerinden birine transfer olacak.

Di mi Honda'ya iç geçirirdik şimdi Sneijder geliyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt