Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 transfer yapilsin ama adam gibi yapilsin.

Sneijder + Stoper

Alacagimiz stoperin cok kaliteli ve tecrübeli bir yabanci olmasini isterim. 28-32 yas arasi tercihim

Ben stoper alınacağını sanmıyorum. Ama bu durumda farklı bir karar da gelebilir. Bekleyip göreceğiz.

Senin için beklenti nedir kardeşim.Mesela hamit neler yaptı da beklentini karşıladı ?

Birde rotasyon oyuncusu ne demek senin için..kupada sadece 10 dakika oynamak mı? peki furkan rotasyon oyuncusu ise yekta ne oyuncusu tanımlama yaparmısın?

Rotasyon oyuncu olarak alındılar ama rotasyona giremediler kabul ama çok da sorun olmasa gerek bu transferler.Hamit bana göre büyük maçlarda ağırlığını koydu,Şampiyonlar liginde tam bilmiyorum 2 yada 3 maçta maçın adamı seçilmesi bunun göstergesi zaten.Şimdi biz hocayı Furkan ve Ceyhun transferleri tutmadı diye mi eleştiricez ? Oyuncularda da sorun aramak lazım biraz,isteyen Riera gibi çalışıp takıma girebiliyor.

var ya yaz döneminde melo yerine yerli adam alınsaydı var ya...

offf off. melo-hamit-selçuk düzelcek. gelenler uyum sağlayacak. amrabat çoşacak filan. şurda 10 gün kalmış ligin başlamasına

amrabat-eboue de yok zatenn.. yine başladık olumsuzluklara..

yaz döneminde kaka oalcak falan filan diyorduk- ujfa sakatlandı alt üst oldu planlar.

yine ujfa sakatlandı. snejder gelir ama stoper belki solbekten daha önemli duruma geldi..

h.balta-g.zan sakatlık potansiyeli olan adamlar...

Ah be başkan şu iş tamamen bitince açıklasaydın,şok etseydin bizi..

en az 10 sene sorun yasamayiz defansda semih ile tam bülent korkmaz--popescu ikilisiye yakin olurlar. serdar oyun kurmasini iyi biliyor . savunmayi dizmesinde chefdir stuttgartda. 4 x4 lük oyuncu. tek belki handicapi boyu uzun omamasidir :)

Boyuna göre yine hava toplarına iyi hakim hocam benim izlediğim kadarıyla , Semih'in zaten kafa topları iyi , kafa topları iyi olan Nobre'ye geçen sezon daha yeni yeni parlarken MİY maçında arkadan şişirilen hiç bir topu aldırmamıştı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt