Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyide ujfalusi sakatlanmasa oynayacagınımı sanıyordunuz. defans takviyesi filan olmaz. hoca durmadan hakanı gökhanı oynatıyor defansta. sol bek ve 10 numara alınır.

34Cimbom adlı herif var ya bildiğin ilkokullunun teki, izliyor tv'yi gelip yazıyor sizde buraya taşıyorsunuz.

Elano, Cris (daha ortada bişey yokken sözleşme feshini de söyledi), Amrabat ve daha aklıma gelmeyen bi ton transferi de zaten ortada daha bu adamların adı ible zikredilmezken tvyi izleyip söyledi :)

Angelo Ogbonna

kıy paraya al bu adamı sonra ister stoperde oynat ister sol bekte...

sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle

o tepenin yamacinda o deniz kenarinda

o agacin altinda milano yollarinda

dolasiyorsun sen simdi yine

yolanthe yengeyle ayni yerlerde

gözyasi dökmek artik neye yarar

simdi senin yerinde bir baskasi var

Olmaz böyle sey yoksa rüya mi

tam mutlu oldum derken

yiktin bütün dünyami

ben bu dertten ölürsem

söyle Sjneider

hic mi kalbin sizlamaz

olmaz böyle sey

kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima

çilek işi yattı derken nerden ciktin karsima

çilek adini anmayacaktin

söz vermistim bir daha kanmayacaktim

ne sözler kaldi ne de yeminler

gönül birkez sevince ferman mi dinler

grup hepsi stayla

yakalarım:trollface:

Bende Chivu'yu kesin birileri söyler diyorum geç kalmadınız , Mert hocamın da dediği gibi almamız gereken adam Chivu değil ayrıca adam gelmiş 32 yaşına ne yapacağız Chivu'yu ?

Ujfalusi geldiğinde de herkez tepki vermemişmiydi napıcaz bu 33 yaşında ki adamı diye ? Sonra bir oynadı herkez sustu. Neden tekrar olmasın ?

Elano, Cris (daha ortada bişey yokken sözleşme feshini de söyledi), Amrabat ve daha aklıma gelmeyen bi ton transferi de zaten ortada daha bu adamların adı ible zikredilmezken tvyi izleyip söyledi :)

Elano'ya falan bişey diyemicem, o zamanlar ben yoktum zaten. Son zamanlarda yapılanı söylüyorum, önce tv'de haber çıkıyor, sonra bakıyorum o herif tweet atmış.

Şikecilerin işi gücü de TT yapmak yahu, ne zaman baksam TT'deler beyin yoksunları.

Başkanım patlat artık şu bombaları...Çilek portakal nar elma ne varsa meyve tabağı gibi transferler istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt