Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijderin üstüne takim kururabilir... hadi gel oglum sneijder

Cidden Fatih Hoca Sneijder'i neden istemesin ? Mantıklı cevaplar verin. Sneijder yani bu, düşünüyorum anlam veremiyorum. Ben böyle bişey olduğuna inanmam. İnananlarla da tartışırım.

Şahsen bende ilk isteği olmadığını düşünüyorum. Kaka tarzı bir adam istiyor Fatih terim bunu da söyledi daha önce. Yani top atan değilde, forvete daha yakın bir isim. Oynadığımız maçlardan da anlaşılacağı gibi aslında ihtiyaç olan adam Forvet'i tamamlayacak bir isim. Yani ya orta saha tipinde bir forvet ya da forvet tipinde bir orta saha. Sneijder gelirse hoca büyük ihtimal sistemi değiştirmek zorunda kalacak. Sorun kısaca bu bence Fatih Terim açısından. Ama tabi şöyle de bir gerçek var ki Sneijder gibi bir oyuncuyu da kim reddedebilir ki..

Sen gel, ey mübarek :ayatollah:

[video=youtube;Jq0_QQIGH1Y]https://www.youtube.com/watch?v=Jq0_QQIGH1Y[/video]

dk 5:15 - itibaren dinleyin sonra bidaha hoca sneijderi istemiyor demeyin burda. F7 cimisin neyinizle dinlyiorsunuz milleti siz. art niyet aramaya basladim resmen bende burdaki hoca oyuncuyu istemiyor aciklamarina

Şeref Aydın denen adama da inanmazsınız umarım bi daha bir şey bildiği falan yok, ntvspordan gördü yok bu iş bitti, diğer transferlere yönelelim hee yönelelim allahım.

Ntvspor hala anlaşma tamama diyor..

Bir bildikleri vardır diye düşünüyorum..Yoksa kaç saat oldu...

eee ntvspor sımdı bıttı dıo transfer galatasaray aldı dıo

NTV Spor hala bizde diyor. Resmi imzalar atıldıktan sonra duyurulacak diyor.

Gece maç olmasaydı Ntvspor'da Spor gecesinde Irmak'a bağlanırlardı aslında..

İçimde büyük bir sıkıntı var gelmiyecek gibi sanki..

kaç kere söyledim bu bilgi doğru . gs ile sneijder anlaştı orda sıkıntı yok. interle sneijder anlaşmadı daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt