Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder olmassa da olmaz artık.Çok uzun sürdü.

Ne adamlar geldi tutunamadı burada.Daha genç, daha potansiyeli olan adam alırız Sneijder olmassa.

Ujfa'da sakatlandı.1 'de defans alsak tamam.

Ben şahsen istemiyorum Sneijder transferini.. inanın totem falan yapmıyorum..

Bu transfer olmazsa NTV Spor başta olmak üzere Galatasaray düşmanı medyanın eline çok büyük bir koz vermiş olacağız...

Taraftarımız üzerindeki bu hayal kırıklığını arttırmak ve hocamız ve başkanımız üzerindeki baskıyı en yoğun hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklar..

NTV'nin sürekli transfer bitti demesinin nedenini umarım anlamışsınızdır..

Mantıken bakıyorum şimdi yazdıklarına. İlk cümlen ile sonraki cümlelerin çelişiyor.

Hem diyorsun ki, gelmezse NTV çok fena yüklencek, hem de Sneijder gelmesin diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :o

UmutsuzEvBaykusu ‏@laciverdi

SON DAKIKA... Wesley Sneijder THY Milano - Istanbul seferli ucaginda... (Irmak Kazuk - NTVSpor)

Ben şahsen istemiyorum Sneijder transferini.. inanın totem falan yapmıyorum..

Bu transfer olmazsa NTV Spor başta olmak üzere Galatasaray düşmanı medyanın eline çok büyük bir koz vermiş olacağız...

Taraftarımız üzerindeki bu hayal kırıklığını arttırmak ve hocamız ve başkanımız üzerindeki baskıyı en yoğun hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklar..

NTV'nin sürekli transfer bitti demesinin nedenini umarım anlamışsınızdır..

Snijder imzayı atar, buraya gelir Arenada bi maça çıkar herkes onu bağrına basar bu sıraladığın bizans oyunlarıda unutulur gider...

sağdan-soldan, çizgiye inecek, orta açacak, oyunu kanatlardan içeri katedecek bi oyuncu yok.

Kısır döngü olur bence, Sneijder geliyorsa sağlam bi kanat oyuncusu şart aslında.

Hamit, iyidir hoştur da tank gibi yavaş,

Amrabat desen topu aldığı gibi kıçını rakibe dönüyor.

Şöyle Sneijder in o paslarını alıp yardıracak bi adam şart

Aslında yazdığım dizilişti oyun sistemi, kalitesi olarak bi tık atlayabilsek, yani pas hızını arttırsak, Fatih hocanın sisteminde beklerinde ne kadar önemli olduğunu düşündüğümüzde bence bu alışılabilirse eldeki kadroya göre en iyi taktik.

------------Muslera---

Eboue ---Semih--Dany---Solbek

--------Melo--Selçuk---

---Hamit------------Riera

----------Sneijder-----

----------Burak----

TimAslan ‏@TimAslan

Vee sneijder in su anda Unal Aysal in ucaginda haberi ulasti. Hayirli ugurlu olsun tum Aslan Yureklilere

Geliyoooooooooooooooooooooooooor,geliyoooooooooooooooor........SNEIJDER geliyooooooooooooooooooooooor!

:sgr: :sgr:

İnterle olan protokol 15 ocak'a kadardı değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt