Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Sneijder gelirse en verimle şu şekilde oynayabiliriz.

--------Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

---Hamit-Yekta-Selçuk

--------Sneijder

-----Burak-Elmander

--------Muslera

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

---Yekta--Melo--Selçuk

--------Sneijder

-----Burak---Umut

Selçuk sol açıkta falan değil, üç orta saha göbekte iç oynayacak, melo stoperlerin önünde, kanatlar full hucum. Sneijder zaten kariyeri boyunca forvet arkası tipik tembel 10 numara olmamıştır. Sneijder ne kadar forvet arkası gözükse de fillen Selçuk'un yanında sol iç gibi oyanabilir, Yekta-Selçuk-Sneijder 3lusu değişken şekilde ama göbegi tutarak oynarlar.

TimAslan ‏@TimAslan

Vee sneijder in su anda Unal Aysal in ucaginda haberi ulasti. Hayirli ugurlu olsun tum Aslan Yureklilere

Geliyoooooooooooooooooooooooooor,geliyoooooooooooooooor........SNEIJDER geliyooooooooooooooooooooooor!

:sgr: :sgr:

Banlayın şu adamı ya insanların duygularını sömürüyor...

Uçağın hostu arkadaşım sneıjder geliyormuş doğru :) Her şeye de inanmayın artık

:lol: kim o aldınmı plakasını

ya adını unuttum kurul üyesimiymiş neymiş forumdan değil yani :D

sonra twitterini falan kapattı heriff.

dedim hazır gelmişim 2 saat durayım zaten trafik vardır belki sneijdere denk geliriz efsane birşey olur ama olmadı nasip değilmiş :(

Raaad olun beyler Sneijderin halasının torununa ulaştım bu gece İstanbuldaymış Sneijder.

Snijder imzayı atar, buraya gelir Arenada bi maça çıkar herkes onu bağrına basar bu sıraladığın bizans oyunlarıda unutulur gider...

Olmazsa dedim tuncay kardeş olmazsa.. O senin dediğin transfer olursa...

Eğer bu transferin olumsuz sonuçlandığı haberi gelsin buralarda myc yine iyi çok kişi ihraç edilir..

twetter alintilarinin resmi Galatasaray hesabi disinda buraya tasinmamasi seklinde bir duyuru yapar misiniz ? en azindan bu transfer sureci için .Inanilmaz bilgi kirliliği yaratıyor.

prd karıştırdım heralde birine benzettim

hg rdaş bu arada sneijder konusunda ne düşünüyosun gelirmi sence melih abi,ntvspor falan bitti dedi

saol , hiçbir transfer bu kadar konuşulmadı sanal medyada bile sayfalarca , binlerce mesaj var bu kadar sona gelinmedi , herkes forlan filan örneğini veriyor ama onlarda bu kadar spekilasyon olmamıştı bence gelcek gibi ama hayırlısı

beyler ben tam olaya vakıf olamadım.

harbiden haberler olumlu mu?biri cevap versin artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt