Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok ben çelişki var diye şey etmiştim :D Ayrıca medya kendi çalıyor kendi oynuyor. Sneijder gelecek diye ödleri patlıyor.

Tabiki istemiyorlar Sneijder'in gelişini.. Attığı gollerden veya yapacağı asistlerden korkmuyor medya..

Medyanın yani azizenin uşaklarının korkusu reyting.. onların yaşamsal derecede hayati öneme sahip olan Reytingi ellerinden almış oluruz Sneijder transferi ile..

Zaten malum gelmeden her yeri salladı..

Yöneticinin TRT ye yaaptığı açıklama ve NTV nin haberi birbirini tamamlıyor aslında.Bence olay şu Sneijder babasıyla oturup konuşunca gelmek yönünde karar aldı NTVSPOR bunu geldi diye haber yaptı kulüp daha resmileşmediği için yalanladı pazartesi Sneijder artık menajeriyle son detayları konuşucak ve Türkiyeye gelicek

Nasıl senaryo beğendiniz mi :D

Yalnız interle yapılan ön protokolu ilk Şeref AYDIN söylemişti sanırım...

arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama ben nöbete gelince huzur geliyor

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadas bisey soruyoruz cevap veren yok.kavga edeceginize yardimci olun.

bir soru sorduk kimse cevap vermedi.:mad:

haberler olumlu diyoruz 1 gündür takip edemedim.

bu trensfer olursa GS sampiyonlar liginin allahi olur aksini iddia edenle mutemadiyen tartisabilirim

Yöneticinin TRT ye yaaptığı açıklama ve NTV nin haberi birbirini tamamlıyor aslında.Bence olay şu Sneijder babasıyla oturup konuşunca gelmek yönünde karar aldı NTVSPOR bunu geldi diye haber yaptı kulüp daha resmileşmediği için yalanladı pazartesi Sneijder artık menajeriyle son detayları konuşucak ve Türkiyeye gelicek

Nasıl senaryo beğendiniz mi :D

Cidden siz 2013 yılında kendisiyle salı ya da çarşamba irtibata geçilen bir adamın babasıyla cumartesi, menajeriyle pazartesi görüşeceğine inanıyor musunuz? 1600'lerde bile bu kadar sürmezdi o işler. Adam teklif bekliyor y ada ikna edemedik henüz. İki ihtimal dışındakilerin tamamı yalan bence.

mqdefault.jpg

Nerdesin seref abi :sad007:

Şeref abinizin diyecegini deyim beyler pazartesi salı transfer netleşir içiniz rahat olsun :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt