Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne biçim bir sessizliktir arkadaş bu, fena halde sinir bozuyor.

buna halk arasında kedi ciğer ,doktorlar arasında sanal mastubasyon diyorlar bir nevi tatmin yöntemi bırakın kendini tatmin etsin

hocam bu hamit ' in transfer edileceği zaman ercan saatçinin ortaya attığı iddaa idi . Dalga amaçlı her transferde yazıyorum bunu :)

ne alakası var senin bu kişiyi tanımadığın okadar belliki ben sırf sınejderle ilgii değil genel olarak melo,hamit,burak,cırsın gönderilmesi, meirelesin cezasının 4 maça düşüceğini bile gunler once tuturdu sınejderide çarşamba söyledi herşeyi bittiğini imzaların atıldığını millet bugun bitti diye haber yapıyor

Arkadaşım bildiği konular oldu evet ben susarım o bildikleri için ama bu adam geçmişte bazı şeyleri bildi diye her yazdığı doğrumu olacak. Bu 3-4 gün içerisinde o kadar yalan yazdı ki bu adam, hatta ''kesin, eminim, yönetici ile konuştum, haber doğru'' gibi kelimeler kullanarak yazdı twitlerini. Bak şimdide bizleri enayi yerine koyuyor. Ya yarınmış ya da pazartesi, e biz zaten bunun böyle olacağını ya da bu saatten sonra işin oraya kadar uzayacağını az çok tahmin ediyoruz. Bu şekilde twit atarak kendini küçültüyor. Normal hayatınızda da hiç kimseye kayıtsız şartsız % 100 inanmayın. Her zaman bir acabanız olsun aklınızda.

Der kaçarım, cümleten hayırlı akşamlar.

evet sneijdere trip atilmaya tekrar baslanmisdir sayin seyirciler.

Son 3 aksamın en sessizi en tüyosuz aksamı bu heralde ondandır millet birbirine sarıyo ...

Sneijder transferinin uzaması normalde sorun değil. Ama diğer transferleri engelliyor olması kötü. Stoper ve/veya sol bek gelmesi lazım.

Sen nerden biliyorsun sponsorluk anlaşmalarında problem olduğunu ?

artı sponsorluk anlaşmasındaki sorun, bizimle olacak anlaşmasından değil. italya da oynarken saha dışında katıldığı olaylarla alakalı bi anlaşma. bundan inter ve sneijder ortak kazanıyor. ama senijder 6 aydır oynayamadığı için interin alacağı meblayıda istiyor. yaklaşık 3 milyon euro. burda küçük bi sıkıntı varmış. bu hallolunca imzalar açıklanacak. aşılmayacak bir sorun değil. öyle söylendi.

ırmak kazuk söyledi. kesin doğrudur demiyorum. ama bu işle uğraşan yöneticeden b,zzat duymuş. içeriğğini de anlattı

Irmak kazuk hani şu fbtv de çalışan feriş'in şikeci tetikçilerinden... Ntv Spor'un neyine inanıyorsun hala ?

Yemişim onların verdiği bilgiyi detayı Allahın şikecileri..

Daha bundan 2 saat önce neden bahsediyorlardı biliyor musun Ntv spor da ?

Yeni birşey buldular çakallar FİNANSAL FAİR PLAY... haksız rekabet olmasın diyorlar..

Hala şunları örnek göstermeyin..

sundan eminim artik sneijder in GS a gelmede fazla gönüllü degil cünkü hicbir futbolcu bu kadar düsünmez belliki daha baska teklifler bekliyor eger teklifler gelmezse bize gelecek bu belli oldu bence.

Gelecekse gelsin gelmeyecekse de yeter artık. Bıktım ben bu beklemeden. Ulan başka futbolcu mu yok anasını satayım. Kaç gündür içimiz dışımız sınayder oldu yeter lan. Oturup iki satır muhabbet edemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt