Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sjneijder bu beyler tabi naz yapacak adam hala her takımda oynayacak seviyede vizyon transferidir bu yıl sjneijderi alırsın seneye robbeni devamı gelmesi için böyle kalite adam şart olacak inşallah

sjneijder bu beyler tabi naz yapacak adam hala her takımda oynayacak seviyede vizyon transferidir bu yıl sjneijderi alırsın seneye robbeni devamı gelmesi için böyle kalite adam şart olacak inşallah

Yemişim nazını, naz falan değil yaptığı. Adama başka talip yok menajeri dört dönüyor başka takım bulmak için ama bizim para da tatlı geliyor. Biz çantada kekliğiz nasıl ola herifin gözünde.

Irmak kazuk hani şu fbtv de çalışan feriş'in şikeci tetikçilerinden... Ntv Spor'un neyine inanıyorsun hala ?

Yemişim onların verdiği bilgiyi detayı Allahın şikecileri..

Daha bundan 2 saat önce neden bahsediyorlardı biliyor musun Ntv spor da ?

Yeni birşey buldular çakallar FİNANSAL FAİR PLAY... haksız rekabet olmasın diyorlar..

Hala şunları örnek göstermeyin..

ntvsporla ırmak kazuğu ayrı tutuyorum. şeref aydın bile dedi bugun, ırmağın kulağı deliktir. eğer kesin olmasa koca spor bölümünü ayağa kaldırmazdı diye!!! bilip bilmeden yazmıyorum!!

Şuan ki sıkıntılı halim en son 5-6 sene önce manitamdan ayrıldığım günün sıkıntısı gibi lan.

bugün tvde selçuk yula yokmuş tüh , olsa izlerdim

Ynt: Transfer Nöbeti

Sizin gazeteciliginize....sizi gazeteci yapana...bu kadar kolay mi oldu para kazanmak

Yemişim nazını, naz falan değil yaptığı. Adama başka talip yok menajeri dört dönüyor başka takım bulmak için ama bizim para da tatlı geliyor. Biz çantada kekliğiz nasıl ola herifin gözünde.

adam istese interde kalır senelik 6 milyon garanti para alır her türlü bunu da düşün

Yaslı stoper kontenjanımızı Olof Mellberg le dolduracagız heralde,sen koru Tanrım!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt