Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

20130110_364502_galatasaray-sneijder-transferinde-son-durum-galatasaray-transfer-haberleri-2013_1.jpg

Gel vefasız, gel cizdansız, çağırmazdım acil olmasa..

hala neyin pazarlığında yönetim ya kaç gün oldu arkadaş normalde 3-5 saatte yönetimle anlaşsan 2-3 günde oyuncuyla anlaşamıon mu neyin pazarlığı bu ne sinir kaldı ne psikoloji 3 gün sonra bütünlemeler var kafamı veremiom yeter be

Buyursun kalsın ne diyeyim. Tek derdinin para olduğunu kanıtlar böylece. Arkadaş anlayamıyorum ya anlam veremiyorum yani bizim bi futbolcu için bütün yönetimin dört dönmesine. İşi gücü bıraktılar resmen tek bi adamın ağzına bakıyorlar.

sjneijder bu ya basit değil gerçekten 2 sene önce hollanda ve interle yaşadıkları ortada adam o yıl dünyada yılın futbolcusu olmayı haketmişti

Bu kadar da olmaz bi kişi cevap atmıyor insanlık ölmüş.

o değil de herkes birinin çıkıp ntv spor haberi duruyor mu diye sormasını bekliyormuş :)

Resmi siteye inanmayıp ta Irmak Kazuk'a inananlar var .. psikoloji kalmamış taraftarımızda Allah sonumuzu hayır etsin..

bügün tvde sneijdere ait özel forma yapılmış ahberı verıyorr

milli takim antrenörünün milli kaleci tolga zengin'e tolga seyhan diyen bir ülke'de futbolla ilgileniyoruz, hersey olabilir bu ülkede

Ya arkadaslar ben mi yanlıs hatırlıyorum en son Irmak kazuk haberine bi yalanlama gelmedi hatta haberin aksine twit atan bile yok yani pazarlıgın devam ettigi falan yok inter le olan problem var ona da sabredicez artık yapacak bişey yok

sjneijder bu ya basit değil gerçekten 2 sene önce hollanda ve interle yaşadıkları ortada adam o yıl dünyada yılın futbolcusu olmayı haketmişti

Abicim adamın futbolculuğuna bişey demiyorum, kızdığım nokta bu adama hiç mi alternatif yaratılmaz? Bi alternatifi olsa bu herif bu kadar rahat olamazdı. Derdin ki şartlarım bu, ereceğim para bu seni 10 Ocak'a kadar bekliyorum eğer olumlu cevap vermezsen ben bu adamı alıyorum. Ama şu an adamın ağzından çıkacak iki cümleye hatta, menajerinin ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyor bütün yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt