Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Ntv cok israrli haberinde demekki hala kaldirmamis haberi

Vardir heralde bir bildikleri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transferinde yanlış yaptık , baştan ayı volkiye söylesek evinden aldırırdı:)

ne sıkıcı birgün oldu böyle....yarında beklemeyin bence.gece yatın uyuyun...

Murtaza Damdandamakonaroglu : Sneijder yakin hem de cok yakin.

hala neyin pazarlığında yönetim ya kaç gün oldu arkadaş normalde 3-5 saatte yönetimle anlaşsan 2-3 günde oyuncuyla anlaşamıon mu neyin pazarlığı bu ne sinir kaldı ne psikoloji 3 gün sonra bütünlemeler var kafamı veremiom yeter be

Az buz değil, yıllık 6 milyon eurolardan bahsediyoruz.

İmza parasıydı, sponsor anlaşmalatıydı.

Bence bunlar 2-3 günde hallolacak şeyler değil.

Menajeri muhtmelen başka kulüplerle de müzakere halindedir- doğal olarak. Böyle bir futbolcuyu 3-4 günde oldu bittiye getirip, kariyerini planlamadan işe kalkışmazlar.

Sabretmeyi bilmek gerek, şahsi fikrim de en az 4-5 gün daha transferin netlik kazanmayacağı; sonuçta Antalya'dan gelmeye dünden razı olan Necati'yi almıyoruz,

İnterden , Sneijder'i alıyoruz

Abicim adamın futbolculuğuna bişey demiyorum, kızdığım nokta bu adama hiç mi alternatif yaratılmaz? Bi alternatifi olsa bu herif bu kadar rahat olamazdı. Derdin ki şartlarım bu, ereceğim para bu seni 10 Ocak'a kadar bekliyorum eğer olumlu cevap vermezsen ben bu adamı alıyorum. Ama şu an adamın ağzından çıkacak iki cümleye hatta, menajerinin ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyor bütün yönetim.

yönetim hatalı evet sol bek stoper yok hala onlar da önemli sonuçta. sjneijder müthiş oyuncu ama ben para için forvete yatırırım bu parayı bana sorsan sonuçta takımda selçuk var orta sahada çok kötü değiliz ama hucüm hattı berbat

7hg572lu.jpg

ne ayak bunlar? :confused:

cüneyt tanman : "sneijder fatih terim istemeden de alınmış olabilir"

Transfer Nöbeti

Hiç bir spor programında Sneijder ile ilgili yorum yapmak, tanıtmak, övmek kimsenin haddi değil bence.

Konuştuğumuz adam dünyanın sayılı oyunculardan.

Ali Yıldız ‏@aliyldz1905gs

@Senfo10 wesley sniejder 11 de açıklancak dedikoduları var sence ne derece doğru bu dedikodular.

Beyler bizim resmi siteden yapilan Sneijder aciklamasindan sonra bir duyum falan geldi mi ?

antudan alıntıdr; Wesley Sneijder galatasaray´da. 12.01.2013 13:48 Cumartesi #885 oytun sarıoğlu lig biter.. katrilyonda 1 umudum vardı o da gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt