Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder anne tarafını bitirdikten sonra baba tarafına gecti sıradaki danışacağı isim ; Halasının oğlu Celal Sneijder..

Not ; bana sövmeyin kaynağıma sövün..

Es-Es li Diego alternatif olarak alınabilir.Hakan Balta stoper oynayacağına Diego beklesin kenarda

sjneijder gelirse sistem nasıl olacak tek forvet burak oynayacak kapasitede değil bence kanat kalitemiz de 4 3 3 seviyesinde mi?

melo

hamit selçuk

sjneijder

burak amrabat

böyle nasıl olur ki?

Sneijder 10 numara abi, macera aramaya gerek yok 4-2-3-1'e dönecez kesinlikle. Burak tek forvet olarak daha iyi oynar.

Ne diyosunuz aga siz. Hoca bunu Snejder gündemde yokken, Kaka ile ilgilendiğimiz zaman söylemişti.

Hemen Hoca'yı eleştiriyor gibi tepki vemeyin. Ayrıca hoca başkan bana Diego mu Sneijder mi dedi ben de eğer bunları alabiliyorsak Kaka'yı alalım dedim. yani bunlara hayır Kaka'ya evet diye açıklama yaptı hoca.

Ha hoca isteyebilir. Ben şahsi görüşüm oalrak söylüyorum bunu. Hocayı savunuyorum diye yanlış bilgiler vermeyin. ha zaten ben hocayı sonuna kadar destekleyen biriyim zaten.

Abicim tamam Kaka'yı alıcaktık ama alamadık ve şuan Sneijder yakınken Sneijder'e hayır demek aptallıktır ki bunu Fatih hoca hayatta yapmaz diretmezde. Mevkisinde sayılı olan oyunculardan biri olan Sneijder'i hoca niye istemesin Allah aşkına hemde 10 numara ihtiyacımız varken.

oha la adam hollanda milli takımı son 15 yılda bi yarı final görmedi dedi :SS:

bu lemi çelik hamsi hafızalı lan son 15 yılda hollandayı hangi finalde hangi yarı finalde gördün diyor :o

Transfer Nöbeti

Bugün televizyonda Sneijder mi Kaka mı diye kavga ediyorlarsa nereden nereye geldiğimizin resmidir.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bugün tvde adam hollandanın yarı finali var mı dedi gerizekalı ulan 2010 Dünya kupası finalinde kim vardı?

Diego'nun, Gökhan Zan'dan ne artısı var Allah aşkına.

Hoca taktı Gökhan
'a. Ne bu güvensizlik anlamadım gitti..

bu bugun tv deki lemiydi sanırım harbi gereksiz yaaa. bi futbol konuusuyor..

Alexin 4 sezonda attigi gol sayisini sneijder omru boyunca atamamis

Alex > Sneijder+lincoln+sarp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt