Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu adam kendi kararını kendi veremiyomu yok eşi yok anası babası amcası halası dayısı emmisi bu ne lan :mad: bu saydıklarım mı vericek ona yılda 5 milyonu onlar gitme deseler gelmeyecekmi bu adam :mad::mad:

yahu ana hala felan hepsi bos.elbetdeki sehir degitirecek olan adam ailesine sorar.

Alman tv haberlerine göre schneiderin Galatasaraya transferi gerceklesmis. Alman haberleri soyledigine göre bence bu transfer bitmistir.

Transfer Nöbeti

Hakikaten bunlar ozel forma vs diyorlar

Sneijder butun bunlari ogrense ne derdi acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahaha herkes sneijdere atarlanmis,trip atiyor :D bir gelsin herkes sevincten cocugunu bogazlayacak :)

son gelişmeleri anlatabilrmisiniz kısaca derse gittimde

insanın aklına acaba galatasarayımız kullanılıyor diye gelmiyor da degil cunku baskan ilgileniyor ve haber oluroyr dunyanın dort bir yanında taraftar mutlu oluyor galatasaray haberleri her yerde oluyor inter mutlu cunku snejdere o parayı kimse veremez diyecekki galatasaray bile bunu veriyor snejder dusunecek ya diyecek bana bukadar para veriyorlar ama turkiye orası oraya gitmem sonra belki yıllık ucretinde inter icin indirim yapacak ama her iki tarafında memnun olacagı seklinde

kaybeden tek kisi galatasaray taraftarı gibi olacak! (herhalde final haftasından sonra ve derslere calısmaktan sabahlamaktan kayıs koptu kopuyor :) )) :asd:

Alman tv haberlerine göre schneiderin Galatasaraya transferi gerceklesmis. Alman haberleri soyledigine göre bence bu transfer bitmistir.

renktaş o schneider alman olan değil miydi ya bırakmadı mı o futbolu :confused::confused:

şaka şaka :D

spikerde bak ben nasıl yönetiyorum nasıl hakim oluyorum bilgiliyim gösterecem diye ne kadar aptal soru varsa sordu

Cevabı çok basit...

Haldun Üstünel'e bunu sordular.. O da dedi ki ikna sürecinin en önemlisi bir CD izletiyormuş.. taraftarlar ve klüple ilgili... ama ençok taraftarlarla ilgili..

işte biz burda vizyondan bahsedince bülent tuluna aynı parayı ver o da yapar diyenler vardı. bu iş sadece parayla olmaz ikna kabiliyeti vizyon lazım.

hangi programdan bahs ediyosunuz ? hangi kanalda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt