Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu resmi gösterirler Sneijder özel Galatasaray forması diye :asd:

wesley-gsforma.jpg

2,5 stoperle nasıl sezon bitecek, bizim en büyük sıkıntımız defansta ve sadece sneijder transferi bizi kurtarmaz diyorum

arkadaşlar sneijder gelince bütün sorun bitecek zannediyor buna karşı çıkıyorum ben :mad:

Biz yeni yetenek bulsun diye bir dönem Cüneyt ile anlaşmıştık değil mi

sneijdere fenerbahce sorusunu gösteriyor şu anda bugüntv :D:D engin verele kapak :D

ahahahahahahahaaaha ulan nası bozdular adamı :D:D:D:D

Ynt: Transfer Nöbeti

Aboww son dakikaya bak fb devreye mi girdi:D

Kim anlatiyordu televizyonda unuttum ,bir gun antremanda hoca herkes partnerini alsin demis bir bakmislar Lemi saha kenara cikmis bekliyor.Sormuslar napiyosun orda diye "Hoca herkes park yerini alsin demedi mi demis" .Olay ciddi ha ,espiri filan yok ,takim arkadaslarindan biri anlatmisti.

ahahahahaha Fenerbahce sorusuna verdigi cevabi veriyorlar su an ;)

yahu ana hala felan hepsi bos.elbetdeki sehir degitirecek olan adam ailesine sorar.

Peki aile dediki gitme ne olacak o zaman, yav ne kadar saçma geliyo bana ben 3 seneliğine bi yere çalışmaya gidicem cebimede tonla para koyup gelicem, savaşamı gidiyo bu adam sülalesine soruyo

Transfer Nöbeti

Ya benim anlamadigim bunlar sneijder gelirse demiyor, kesin geldi gibi bir havalari var...

Sent from my iPhone using Tapatalk

anladiimmm borsada degerleri ciksin diye ara ara yapiyorlar kapa bildirim. pazartesi aciklanir ozaman :))

artık sıktı bu iş.adam oralı bile değil maçtaymış.hevesim kaçtı harbiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt