Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az önce bir arkadaşın yazdığı çok mantıklı geldi bana.Pazartesi günü açıklansa transfer borsaya etkisi epeyce olur...

Beyler az önce Moratti kılığında inter maçına sızdım. Snijder statta maçı izliyordu. Kendisiyle görüşme fırsatım oldu. Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.Tamam deyip Locama döndüm tv de Galatasaray maçının özet görüntüleri vardı sahaya köpek girmiş 3 tane güvenlik sahaya girip onları çıkarttı. Buradan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Sniejder hayırlı olsun.

sabahtan beri aynı şeyi yazıyosun

sıkıntınmı var hardeş

Sneijder ile sezon başından beri sorun yaşadığı bilinen başkan Massimo Moratti, Inter'in Pescara ile oynadığı maç öncesi basın mensuplarına sert bir demeç vererek; "Sneijder'in bir alternatifi var ya Galatasaray'a gider ya da burada kalır. Başka seçeneği yok" diye konuştu.

bu saatten sonra gelmesin anasini satiyim

Ynt: Transfer Nöbeti

biz her transfer doneminde rezil olmak zorundamiyiz.

allah kahretsin. boyle yonetim olmaz olsun. sneijder'in gelmeyecegi belliydi, kap aciklamalari felan. agir kufur ediyorum su an. her defasinda ayni seyler. biktim lan biktim. adam rahat rahat macini izliyo iste, kendi gozlerimle gordum. bize gelecegi felan yok, uyanin sizde artik.

:mad:

Ne oldu ya gelmiyor mu adam?

Haber mi geldi

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Resmi bir açıklama olmadan geldi veya gelmedi diyemez kimse.

Gelirse çok güzel olur ama gelmezse de hocaya,yönetime kızılamaz çünkü bu adam Shaqiri,Reyes,Podolski değil: SNEIJDER.

Beyler az önce Moratti kılığında inter maçına sızdım. Snijder statta maçı izliyordu. Kendisiyle görüşme fırsatım oldu. Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.Tamam deyip Locama döndüm tv de Galatasaray maçının özet görüntüleri vardı sahaya köpek girmiş 3 tane güvenlik sahaya girip onları çıkarttı. Buradan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Sniejder hayırlı olsun.

Genemi sen..:Z3:

biz her transfer doneminde rezil olmak zorundamiyiz.

allah kahretsin. boyle yonetim olmaz olsun. sneijder'in gelmeyecegi belliydi, kap aciklamalari felan. agir kufur ediyorum su an. her defasinda ayni seyler. biktim lan biktim. adam rahat rahat macini izliyo iste, kendi gozlerimle gordum. bize gelecegi felan yok, uyanin sizde artik.

:mad:

-Hele bir soluklan yeğenim. Ayran getirin lan abinize !

hayirlisi be gulum , iyi geceler herkese

olursa olur olmazsa olmaz

sorun etmeye degmez,

La niye galeyana geldiniz yine?

bir gun daha geride biraktik.. olmadi renktaslar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt