Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az önce bir arkadaşın yazdığı çok mantıklı geldi bana.Pazartesi günü açıklansa transfer borsaya etkisi epeyce olur...
aynen o şekilde siz unal aysalın yerinde olsanız açıklarmısınız hafta sonu! pazartesi belliki hisser ciddi şekide yukselecek.

bu isin iyice suyu cikmaya basladi arkadas banami öyle geliyor yoksa sadece türkiyedemi böyle .

Transferin olup olmaması zerre kadar umrumda değil artık...Yönetim çıksın aldık veya vazgeçtik desin tek bir olumsuz tepki göstermem....Ama bu belirsizlik insanı delirtiyor

sınejder belliki veda maçına gitmiş! bunu bile anlamayanlar var! cidden tam komedi adam tribundeymişti geliceği yokmuş:D

biz her transfer doneminde rezil olmak zorundamiyiz.

allah kahretsin. boyle yonetim olmaz olsun. sneijder'in gelmeyecegi belliydi, kap aciklamalari felan. agir kufur ediyorum su an. her defasinda ayni seyler. biktim lan biktim. adam rahat rahat macini izliyo iste, kendi gozlerimle gordum. bize gelecegi felan yok, uyanin sizde artik.

:mad:

Su getirin koşun kolonya falan getirin :asd:

Transferin olup olmaması zerre kadar umrumda değil artık...Yönetim çıksın aldık veya vazgeçtik desin tek bir olumsuz tepki göstermem....Ama bu belirsizlik insanı delirtiyor

Görüşmeler sürüyordur belki, söylediklerinde de gizliden çalışın biraz diyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 4371

Bilgisayarın hali sabahtan beri böyle. Twitter, Kap ve nöbetten sürekli takip ediyorum anlamsızca.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 105
Transfer Nöbeti

sneijder mnajder derken sol bek transferi unutulup gidecek..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder gelir veya gelmez ama buradaki bazı taraftarların davranışları garip..Ünal Aysal çıktı ne dedi..Transferi konusunda ilerleme var ve diğer yöneticilerde transferin henüz bitmemiş olduğunu söylediler..Biz geçmişte sırf KAP'la transferin netleşmediğini de öğrendiğimize göre bu gerginlik nedir..Parada cimrilik yapılma bizim açımızdan veto da olmadığına göre yönetimin suçu nedir ?..Bekleyin görün..Hayırlısı artık..Şansımıza gelirse gelir..Ne yapacaksın başka..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt