Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

liverpool bizden daha fazla verecegini düsünmüyorum. hem liverpool kim allah askina, 10 yil önce liverpool olsaydi tamam derimde, simdi...

Liverpool kim mi saçma oluyor evet son yıllarda düşüş göstermiş olabilirler ama her türlü bizden başarılılar en fazla kupa alan İngiliz takımılar ve tam tamına 5 tane avrupa şampiyonlukları var asıl sen neyin kafasındasın merak ettim, Carrol'a bile ne paralar saçtılar eğer istiyorlarsa çok rahat Sneijder'in istediği parayı verirler.

Bu arada en az 10 gündür düşünüyordur Sneijder çünkü Salıdan çok önce teklif yapmışızdır ya da kaba taslak teklif etmişizdir Sneijderin tabii ki ilk tercihi biz olmayacaktık bunu biliyoruz ama bu transfer dönemi ocak transfer dönemi yaz gibi değil şimdiye kadar büyük elit takımlardan istediği gibi teklif gelse çoktan gelirdi gelmiyor işte bu kadar fazla da düşünmenin manası yok bir seçim yapıcak ya parayı seçecek ya da premier ligini ikisi bir arada olmaz isterse 1 ay daha beklesin. tabii bu dediklerim tamamen varsayım üzerine belki şimdiye çoktan olumlu ya da olumsuz sonuçlanmıştır ama haberlere göre konuşuyorum

Beyler adam elinden gelse 31 Ocak'a kadar uzatır. İş bizde bitiyor. Bunu anlamak zor değil. Bizi bir tarafta tutarken diğer yandan yeni takım bekliyor. Transfer olacak adamın maçta ne işi var. Vedalaşacaksa maçı mı beklemiş veda için?

Adamlar resmen hikaye yazmış, böyle hebercilik mi olur.

Biriside çıkar Sneijder'in tribünde olmasını şöyle yorumlar;

Adam İnter'i o kadar çok seviyor ki kadro dışı kalmasına rağmen maça gitti ve hiç bir yere gitmeyeceğini belli etti. O gerçek bir İnter'li:D

Oturdukları yerden resmen saçmalıyorlar...

Saçmalama değil bence.Bakış açısı yani.Ha bunu gazete haberi olarak yayınlamak tartışılabilir.

Görüşmeler sürüyordur belki, söylediklerinde de gizliden çalışın biraz diyorsunuz.

En baştan gizli yapıcaksın.Biz anlaştık herşey olumlu son 24saat cuma son olmadı pazartesi lere bırakmıcaksın...Allahtan imparator başımızda...Ve Ünal başkan dışında kiler vasıfsız eleman

Biz burda sinir stres cevap bekliyoruz adam macta gülüyor :confused:

Yahu siz bu işi çok büyüttünüz :o Adam bize cevap verme telaşında değil ki nasıl olsa biz transferin son gününe kadar bekleriz çantada kekliğiz onun için. Başka bi kulüpten teklif gelmezse son gün atar bize imzayı :yenieek:

BugünTV' deSedat DOĞAN : Sneijder 3 gün süre verdik ve bu gece bize kararını bildirecek.

Ben daha önce herkes tarafından onaylanan böyle bir transfer görmedim.

Ve bu kadar da buna rağmen karamsarlığa kapanan bir grup.

Olay bitti bence..

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Sergen Yalcin: "Bana gore Fernandes iki Sneijder eder."

mqdefault.jpg

Saçmalama değil bence.Bakış açısı yani.Ha bunu gazete haberi olarak yayınlamak tartışılabilir.

Resmen saçmalama, adamla gidip konuşmuşlarmı peki?

Neye göre trübünde oturmasını bu habere bağlamışlar?

Sırf uydurma haber, hee bu haber doğruda olabilir ama sıkma haber resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt