Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Liverpool kim mi saçma oluyor evet son yıllarda düşüş göstermiş olabilirler ama her türlü bizden başarılılar en fazla kupa alan İngiliz takımılar ve tam tamına 5 tane avrupa şampiyonlukları var asıl sen neyin kafasındasın merak ettim, Carrol'a bile ne paralar saçtılar eğer istiyorlarsa çok rahat Sneijder'in istediği parayı verirler.

kafanmi güzel panp? sneijder napsin liverpoolun gecmisleri, kendini kücümseme, liverpool bizden önde degil. carolla kac para verdiler cok merak ettim, yani maas

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Sergen Yalcin: "Bana gore Fernandes iki Sneijder eder."

mqdefault.jpg

Yok artık Allah çarpar adamı :o

Bu transfer olmadı çok açık zorlamanın anlamı ve bunun nöbetini tutmanın anlamı yok yönetimde idrak edip sol bek almaya baksa keşke.

o değilde telegole tam malzeme çıktı yarın:)

Resmen saçmalama, adamla gidip konuşmuşlarmı peki?

Neye göre trübünde oturmasını bu habere bağlamışlar?

Sırf uydurma haber, hee bu haber doğruda olabilir ama sıkma haber resmen.

Ya gazetenin böyle bi haber yapması saçma. Sen ben twitterdan yazarız vedalaşıyor gibiydi diye :)Onların yapmaması gerek

arkadaşlar 3 saattir yoktum gelişme varmı neler oldu?

Bizim yöneticileri yalan makinasına sokacan ne kadar kirli çamaşırları varsa çıkar ortaya.. Her transfer döneminde 1 dedikleri 1 dediklerini tutmuyor. Tulun 24 saat sonra dedi kaç 24 saat dedi Albayrak bu gece dedi o gece bitti başka bi gecenin bitmesinede az kaldı şimdide çıkmış Sedat Doğan bu gece diyor yine bişey çıkmaz.. Hadi dediklerin olmaz anlarımda bu taraftar size güvenip bekliyor insafsızlar çıkında bi açıklama yapın. Yazıklar olsun..! :mad:

Beyler bencede Sneijder vedalasmak icin gitti... vefa sonucta.

Kac senedir Interde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt