Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

daily_gifdump_286_13.gif

İyi yapıştırmış:)

Bunun sonunda ne oldu acaba?

Adamın tepkisini merak ettim:D

kafanmi güzel panp? sneijder napsin liverpoolun gecmisleri, kendini kücümseme, liverpool bizden önde degil. carolla kac para verdiler cok merak ettim, yani maas

Nasıl ne yapsın niye görmemekte diretiyorsun hadi geçmişini gözardı edelim Liverpool'un şu hali bile EPL'nin kalbür üstü ilk 5'e oynayan bir takım zaten onun dışında City Manu Chealse filan sürüsüne bereket oyuncusu var onu almayacaklarını o da biliyordur gelip gelebileceği en iyi teklifi almış olur zerre düşünmez.Maaşını bilmiyorumda 40 m € filan fazlada olabilir bonservis vermişlerdi yani paraları mevcut isterlerse verirler.

Millette bir alem yok yönetim bir süre belirlesinler deadline versinler. Fm oyunuydu ya bu :lol:

Ayrıca 15'ine kadar olan sözleşme diye dolanan şey o olmuyor mu sizce 15'ine kadar kararını verecek işte o gün gelirse yönetime sayar söversiniz.

Hayırda sözleşme imzalamak o kadar kolay sanıyorsunuz yahu. Bu adam keita, baros, sow gibi orta class oyuncu değil fist class oyuncu istiyorsan bazı şeylere katlanacaksın.. Sabırsızlığı bir bırakın. Bunun sözleşme detayları vs konuşmaları var belkide şu an bir ton avukat sözleşmeyi harıl harıl tartışıyor.

Teklifi kabul eden Sneijder bugun burda olurdu İnter tribününde değil..

wesley sneijder ben senin egonu...

Koskoca Galatasaray'ı oyuncak etti ... Ya çekin şu teklifi

Adamın keyfi gıcır, daha 2 hafta var nasıl olsa mutlaka bi takım bulurum kafasında. Google Translate

Daha 2 haftasi varmis :rolleyes:

Yine bir panik transfer bizi bekliyor gibi..

Lan 2 haftada biz başka adam alcaz geleceksen gel

Arkadaşlar bugün telegol bu gece var mı bilen birisi cevaplayabilir mi ?

Az çok içime doğmuştu böyle yapacağı. Şimdi bizimkilerde demek öyle diyerek geri adam atacaklar -ki bence doğrusu-.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt