Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder eger bunlari söylediyse, gelmiyecek, gelecek adam hemen evet der, bu adam ciddi ciddi baska külüplerden teklif bekliyor

Transfer Nöbeti

kafanmi güzel panp? sneijder napsin liverpoolun gecmisleri, kendini kücümseme, liverpool bizden önde degil. carolla kac para verdiler cok merak ettim, yani maas

renkdaş ne yaptın sen yaw.. liverpool nasıl bizden önde değil şaka mı yapıyorsun? liverpool dünyanın en başarılı ve köklü 3-4 takımından biri ve ekonomi olarakta liverpool ile hiçbir zaman yarışamayız.. taraftar gözlüğünle bakarsak benim gönlümdede Galatasaray dünyanın en iyi takımı

Sent from my iPhone using Tapatalk

NEWS

Saturday January 12 2013

Sneijder: 'No decision by Monday'

By Football Italia staff

sneijder-hat490ai_0.jpg

Wesley Sneijder is in the stands at San Siro to watch Inter and confirmed his response to Galatasaray “will not be made by Monday.”

The Dutchman was a surprise figure in the stands just behind the bench for this evening’s home game with Pescara.

“I’m fine. It is a big decision I have to take, so I don’t think it will be made by Monday,” he told Sky Sport Italia.

“There are still two weeks to go before the end of the transfer window, so there is time. I am relaxed and I’m considering my options.”

Galatasaray confirmed negotiations over personal terms have begun after Inter accepted their transfer fee, thought to be in the region of €10m.

However, Italian media continue to suggest Sneijder is waiting for an offer from a bigger club.

President Massimo Moratti is also at the Inter-Pescara match and told Sky Sport Italia he is “bored of the Sneijder saga and ask myself when it’s going to end.

“He has an alternative and we’ll see if he takes it, otherwise he’ll stay here.”

Think you know your Italian football? Share your knowledge, tips and comments to win cash prizes in OLBG's tipster competition £5,000 monthly.

Kısacası Pazartesiye kadar karar vermem, Alacağım karar büyük. Transferin bitmesine daha 2 hafta var demiş

Nasıl ne yapsın niye görmemekte diretiyorsun hadi geçmişini gözardı edelim Liverpool'un şu hali bile EPL'nin kalbür üstü ilk 5'e oynayan bir takım zaten onun dışında City Manu Chealse filan sürüsüne bereket oyuncusu var onu almayacaklarını o da biliyordur gelip gelebileceği en iyi teklifi almış olur zerre düşünmez.Maaşını bilmiyorumda 40 m € filan fazlada olabilir bonservis vermişlerdi yani paraları mevcut isterlerse verirler.

Şu hali EPL'de ilk 5'e oynayan takım değil bence. Şu an da 8.ler.

bu tribündergi neye göre böyle yazıyor, kaynakları ne? iyice fotomaça benzediler halbuki çok güvenilir bir site olarak bilirdim. bu süreçte resmen sıfırladılar yaptıkları haberlerle.

Ya bizimsin Ya da torpağın uLannnnnnn!!!!!!!

sneijder işi sıktı adamın keyfini mi bekleyecez daha iki hafta var diyor

Sneijder; 'Ben iyiyim. Vermem gereken karar büyük. Pazartesiye kadar belli olacağını sanmıyorum. Transferin bitmesine 2 hafta var. Rahatım

Sneijder: 'No decision by Monday' | Football Italia

Eğer doğru ise direk vzgeçilmeli...Başkanı anlıyorum bize verdiği ve daha önce başarısız olduğu çilek sözünü tutmak istiyor ve elinden geleni yapmaya çalışıyor..2 hafta çok uzun bir süre ve Sjneiderin bizi çantada keklik görmesi cyip zoruma gidiyor

daha 2 haftası mı varmış?

bu açıklamayı yapmış mı gerçekten:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

adama bak ya ulan dalgamı geçio bu adam rahatlığa bak 2 haftam var demiş abi çeksinler teklifi falan ya da yarına kadar bildir desinler ya paramızla rezil mi olucaz

Saatin 12'ye yaklaştığı belli Lemi kafayı kırdı :D

abi yeter artik ne bu yaaa gelmesin kardesim ,ayrica bugun tv sedat dogan konusmus dogrumu izleyen varsa bir özetlesin

Bana kimse büyük futbolcu şöyle iyi böyle güzel demesin...

2 hafta sonra gelecekse gelmesin ... Galatasaray klubü kimsenin oyuncağı değildir..

Adamdaki ego ya bak arkadaş..

Bu adam resmen bizi kullaniyor. Baska aciklamasi yok bunun. Yerim senin keyfini lan. Cekin teklifi geri.

ben arfayı alalım başlatmasınlar sneiderindende lerby dende ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt