Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;nJkiFhlVkQc]https://www.youtube.com/watch?v=nJkiFhlVkQc[/video]

Gelmezsen gelme ulan

bu adam bu kadar triple gelirse ne kadar verimli olacak ?

tulun 24 saat dedi

sedat doğan 3 gün

sneijder 2 hafta vay halimize

Şimdi bu konuda en önemli mevzu şu, Gerçekten snejder konuşmuş mu bu bahsedilen kanala? Eğer gerçekten 2 hafta falan demişse bu iş bitmiştr, burda gerizekalı gibi nöbet tutmayalım.

herkes gaza geldi geldi bakalıım şimdi ne olacak. dalga geçen bizdik ama dalga geçilen durumuna düşmemiz yakın gibi.. sneijderin açıklamaları bu yönde

Eğer doğru ise direk vzgeçilmeli...Başkanı anlıyorum bize verdiği ve daha önce başarısız olduğu çilek sözünü tutmak istiyor ve elinden geleni yapmaya çalışıyor..2 hafta çok uzun bir süre ve Sjneiderin bizi çantada keklik görmesi cyip zoruma gidiyor

Haber doğru ise uzatmaya gerek yok sağlam bir sol bek alsınlar yeterli yönetim desin kabul ettin ettin etmedin bizde seni etmiyoruz diye o zaman ne yapcak bakalım hırbo.

Bu açıklama çok net bizi kullanıyor pazarlamak için kendini..İhtiyacı var mı yok gerçekten ancak adam gelmek niyetinde değil belli oldu.

Soğudum zaten bu transfer sürecinden..Ntvspor da sallamış demek ki adam tribünde maç izliyor..Resmen kendi kendimize gelin güvey olduk ya o zoruma gidiyor..

Muhtemelen en doğrusunu yapar yönetim ve teklifi geri çeker ki tepki gösterilecek bir durum değil şu an...

Forumda bir ağırlık varmı arkadaşlar ?

Yav inanmayın her duyduğunuza yaa. Eğer adam 2 hafta daha isterse bizim yönetim hemen şimdi görüşmeyi keser merak etmeyin. Oyuncak değil bu. 2 hafta sneijder i bekleyecez, 2 hafta sonra da yok ağa ben gelmiyom derse ne yapacaz biz ? Transfer döneminin son gününe kadar sneijder i beklemeyiz kafanızı yormayın öyle bi durum yok. Bir iki gün içinde her şey netleşir. İnanmayın her duyduğunuza.

Anlamadığım Twitter'dan biri olumsuz haber paylaşınca inanıyorsunuz, olumlu mesaj atınca inanmıyorsunuz.

Bu twitleri atanda aynı kişiler. :confused:

Bir sol bek bir forvet bulup kapatalım transfer bahsini..

sneijder resmen premier ligden kısmet arıyor kendine. maymuna çevirdi bizi burda

herkes gaza geldi geldi bakalıım şimdi ne olacak. dalga geçen bizdik ama dalga geçilen durumuna düşmemiz yakın gibi.. sneijderin açıklamaları bu yönde

Akıllı olan adam transfer bitmeden kimseyle dalga geçmemeliydi.Geçen de maalesef dalga geçilmeyi haketti :)

Sen kalkıp B planım yok dersen elin oğlu da 2 haftam var der...

Yarından tezi yok Bernard'a mı salça oluyoruz kime teklif ediyoruz hemen beklemesinler harekete geçsinler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt