- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: Transfer Nöbeti
Ulan moralim sıfır oldu anasını satim
Armut bitmiş panpa![]()
Ulan moralim sıfır oldu anasını satim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Armut bitmiş panpa![]()
git ingilterenin köy takımlarına yağmurda çamurda oyna topunu şerefsiz. bi pub'ada girer bizim maçlarımız izlersin tvden cücük...
Sedat Doğan: ''Snejder ile parasal sorunumuz yok" (Bugün TV)
an itibariyle okeyleşmişizdir bence :yenieek:
yok bir de parasal sorun olsun o kadar para teklif ettik sorun zaten parasal değil sneıjder bize gelmek istemiyor
Stoch olayına dönerse hiç şaşmayın...!
Pescara maçı kadrosunda yer almayan Inter'li oyuncu Wesley Sneijder, maçı tribünlerden izledi.
Sneijder, SKY Italia mikrofonlarına transferle ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Bu verilmesi zor bir karar. Ancak Pazartesi günü bir net karar verilebileceğimi, vereceğimi zannetmiyorum.''
Wes sözlerine şöyle devam etti: ''Ara transferin bitmesine daha 2 hafta var. Düşünmek için daha zaman var. Bu konuda kafam rahat. Önümdeki seçenekleri düşünmek için zamaanım var.''
Galatasaray, Inter'le bonservis konusunda anlaşmış ve yaklaşık 10M€ civarında bonsrevis ücretine el sıkışılmıştı.
Bu arada İtalyan medyası, Sneijder'ın İngiliz kulüplerinden transfer teklifi beklediği için Galatasaray'ın teklifini beklettiğini ileri sürüyor.
Öte yandan Inter başkanı Moratti, Pescara maçından sonra SKY Italia mikrofonlarına: ''Sneijder mevzusundan çok sıkıldım. Bu iş ne olacaksa olsun artık'' dedi.
Moratti sözlerini: ''Sneijder'in önündeki rota belli. Ya seçecek ya da sonunda Inter'de kalacak'' dedi.
Çarpıt sen daha söylediklerimi. Ben diyorum ki Liverpool son senelerde çok düşüşte. Evet tarihi çok dolu çok büyük bi klüp. Sneijder Liverpool'u seçerse ben dahil kimse şaşırmaz neden Liverpool diye. Neyse boşver devam nöbete.