Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu kimsenin sizle dalga geçtiği yok uğraşılıyor işte inşallah olur deseniz kimse sizle dalga geçmez bir haftadır gelmez yok ingiltere ye gider yok bilmemne yapar yok gelmez aferim siz haklı cıktınız şimdi sevinin

doğru bizim dememize göre gelmiyo zaten. biz istenmmiyoruz gelmesini. sadece hemen gaza gelmek yanlıştı... kuşlara ona buna dalga geçmek hemen. bi imza ataana kadar bekleyemiyoruz. şimdi üzülmedin mi??? o kadar umut ettin. ben senden çok istiyorum belki de. ama bu zamana kadar, 2 senedir gördük. gerçi daha biten bişey yok, bakarsın yarın geldi diye açıklanır. benim asıl demek istediğim hemen gaza gelip fazla kaptırmamak. atılsın imza hepberaber seviniriz. buraya bakarsan düşünme sebebim renkdaşlarım. sen üzülürken o kuş beyinliler ufacık zekalarıyla dalgalar geçicek.

Dedikleri doğruysa gelmesin bi zahmet adam burayı son şans olarak görüyor resmen

Beyler bu Irmak Kazuk'un tweet'i var mı? Bi çift lafım var o gerzek'e.

Tabii açıklama Morattiye rest çekmek çinde yapılmış olanilir çünkü moratti biraz kendisini köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.

Yönetime ise tek söyleyeceğim KAP bildirimi yapmayan transfer bitmeden lan !

Ynt: Transfer Nöbeti

Teklif geri cekilmemeli ama derhal alternatif bulunup ciddi calisilmali. bizimle oynayamaz hic kimse.

Biz onunla oynayalim.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2 haftam var demiş pehhh adamdaki rahatlığa bak

ulan bizde başka bi oyuncuyla ilgilenelim,sonra sneijder son günlere yakın kabul ettim derse de biz hayır diyelim kalsın lan öyle

Sadece bir İtalyan sitesindemi çıktı bu haber?

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Merhaba. :( @neco_ates

:)

Kabul et Başkanım kabul et bizim hali hazırdaki yönetimimiz transfer işini beceremiyor...

Ben işi bilen profosyoneller ile çalışırım diyen sen değil misin Başkanım ?

Transfer işini işin ehline verseydin ya ? Haldun Üstünel'e ? neden vermedin ? Bülent tulun'u yanına alırsan daha çok kar yağar güvendiğin dağlara Başkanım ...

Ben sevindim bu transferin olmamasına çünkü FATİH HOCAMIZ söylemese de istemediğini az buçuk belli etti... Bknz Abdürrahim Albayrak'ın açıklamalarındaki mutsuzluğa...

Kuşlara sesleniyorum sevinmeyin.. Çünkü sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar....

bir süre verip o süreye kadar karar vermesini istemeliyiz bence. eğer karar vermek istemesse yada red ederse başka isimlere yönelelim daha sonra isterse eziklere gelsin umrumuzda olmaz.

İlk sen benim dediklerimi çarpıttığın için konu buraya geldi Liverpool'u niye tercih etsin diye bir arkadaş laf attı ortaya bende bu bu sebepten dedin sen geldin üçüküncü bebişince geyiği yaptın neyse dediğin gibi olsun.

Her türlü ilk 5e oynayan klup dedin bende artık öyle olmadığını söyledim :)

Açıklama doğruysa teklif geri çekilip başka isimlere yönelmeli

ntv spor nerden öğrendi acaba nerden duydu yada bunlarda mı bizle kafa yapıo beklerim verdikleri fiyatlarıda çomak sokmak için bile olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt