Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haldun Üstüneli severdim eyvallah ama hiç Sneijder ayarında oyuncu mu getirdi ki bu yorumları yapıyorsunuz boş boş konuşup insanları yönetime karşı kışkırtıyorsunuz..

Elano, Keita tarzı oyuncuları almak çok mu zor? Şuan 2 günde o tür bir oyuncuyla sözleşme imzalanır zaten..

Elano yu almak basit öyle mi ? Günü birlik yaşamamayı ne zaman öğreneceksiniz...

Haldun Üstünel gibisi gelmedi bu klube... birde İrfan kurtoğlu vardı ama yaşın yeter mi bilmiyorum..

Eğer bu transferi bitiremezsek bi daha kapa falan imzalar atılmadığı takdirde bi bildirim yapmayalım.Kuralına uymak zorunda değiliz bu kadar herşeyin.Bitirdiysen yap bildirimini.

Devre arasında yada maç sırasında bile röportaj yapabiliyorlar.

Sanki haber BBC de çıkmış, bir bekleyelim ben bu haberi fazla ciddiye almıyorum, siteye baktım basit bir site ve kaynak. Bu işte bir iş var bence hemen heyecana kapılmayalım.Aynı site Sneijder Galatasarayda dese burası bayram yerinemi dönecekti?

Yalnız yönetime de bir helal olsun demek lazım,transfer bitse de bitmesede herifler kral gibi teklif sunmuslar.

Tüm önyargıları kırdılar.

Sizin yönetiminiz alamaz zaten merak etme, baksana yöneticilerinize dert olmuş

He tamam oldu tespit ettin zaten o kadar düşüncesizim ki o cümleyi kurarken o takımı tuttuğumun anlaşılacağını düşünememiştim afedersin gösterdiğin iyi oldu vay arkadaş ya Sneijder iyi bir topçu öyle ya da böyle ben kuş ya da futbol düşmanı değilim bize gelmiyorsa Türkiye'ye gelsin izleyelim bu bir seyirdir showdur olay bu anlıyor musun?

yönetim napsın beyler allah aşkına klubü üstünemi yapıcaz gelsin diye dallamanın

Ama şurası gerçek Sneijder aile falan hikaye başka teklif için zaman kazanmaya çalışıyor

Kimse ortalığı karıştırdığımı düşünmesin ama ben şeref aydınında artık patladığını düşünüyorum kendisi çıkıp demedimi bu transfer oldu diğer transferlere odaklanalım diye tamda ntvsporun son dakika geçtinden sonra geldi foruma

Aynen onun söylediklerini bende söyleyebilirim gündemi takip ederek hatta daha fazlasını 7 24 burdayız :asd:

50 bin lira mı bu işin cezası? başkana dokunur mu bu para yani en azından garantile öyle bildir arkadaş şu kap olayını...

hoş bizden başka kimsenin de ceza aldığı yok zaten atlı kovalar gibi bildirim yapıyoruz 1 değil 2 değil yetti.

Daha önceden vukuatımız var, iş manüplasyondan hapse kadar gider.

Anlaşamıyorsan kapa bildirmeyecen sağda solda ağzını ayırıp dalga konusu olmayacan !!! Yöneticilerin 1 dediği 1 dediğini tutmuyor sürekli yalan sölüyorlar !! Sneijder açıklama yapıyor 2 hafta diye aynı saatlerde Sedat Doğan çıkmış bu gece haber verecek diyor..

Yeter laa bu ne böyle ya sevimsiz herifler :mad:

Kapa bildirmeden Sneijder gibi ismi bitiricektin ha bu transferin kokusu her türlü çıkacaktı önceki transferlerde doğru bildirmicektik ama bu adam farklı elbet herkes öğreneckti o yüzden bildirdik.

bu saatten sonra bu adamdan vazgeçmemiz sözkonusu olamaz. şöyle bir senaryo çok hayalci olmaz herhalde:

biz teklifimizi çekiyoruz. sneijder diğer seçeneklerini değerlendiriyor. iki hafta sonra fener bir anda devreye girip oyuncuyu alıyor. o zaman ne yapıcaz?

bu senaryonun hayalci olduğunu düşünen arkadaşlar için bknz stoch transferi.

biz teklifimiz geri çekerek zaten ezikler azize 10 milyon yıllık verir yine getirtir adamı adamın eziklere gitmesine üzülmem de yönetimi bu kadar erken kap a bildirim yapmasına ve düşülen bu duruma üzülürüm.

sogdum adamdan. gelmek istemiyorsa gelmesin. istemiyorum artik

bu adam bizi satar liverpolla imzalar not alın bu mesajımı?

Liverpool niye alsın Sneijder'i ? UEFA Avrupa Liginde maça çıkaramaz Sneijder'i çünkü Inter ile çıktı. Premier Lig de zaten ne iddiası var ki Liverpool'un ? Sneijder gelse şampiyon mu olacaklar ? Almaz Liverpool. Alsa bile usulen teklif verir bizim kadar yüksek teklif vermez.

Sanki haber BBC de çıkmış, bir bekleyelim ben bu haberi fazla ciddiye almıyorum, siteye baktım basit bir site ve kaynak. Bu işte bir iş var bence hemen heyecana kapılmayalım.Aynı site Sneijder Galatasarayda dese burası bayram yerinemi dönecekti?

Abi siteyi bir yollasana bana.

Çok fazla bilgi kirliliği var.Yönetimin tekrar açıklama yapması herkesi rahatlatır..İki hafta süre istediyse yönetim bunu bizlerle paylaşmalı.Şuan ne sölediysek bikaç saat sonra havada kalıcak gibi duruyor

Liverpool bence Sneijder icin teklif yapar. Adamlar ofansif ortasaha ariyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt