Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bide su yönden düşünelim sneijder gelmezse başka adamı almak daha kolay olur o kadar reklam yaptık :asd:

Bakalım şeref aydın yine patlayacakmı bu transferde

Ynt: Transfer Nöbeti

Ne oldu arkadaşlar? ne demiş sneijder ağamızda böyle celallendiniz

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bernard ve Carlinhos veya başka bir sol bek yeterli

bu Sneijder dallamasıda baksın dalgasına

biz onsuz da Schalke'yi darmadağın edecek güçteyiz evelAllah

Komplo teorilerine gel ya al işte ben bundan korkuyordum herkes kafayı yiyor.

Komplo değil bunlar.Terim'in en az benim kadar Galatasaray'ı sevdiği kesin, ve hatta bizden fazla.O yüzden diyorum ki onun düşündükleri tamamen doğrudur.Hoca 10 sene önce ki hoca değil,artık çok daha olgun ve motive.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Ünal Aysal'ın 2 gün önce TERİM DE MAAŞLI BİR ÇALIŞAN ÖNERİR İSTER ALIRIM İSTER ALMAM, tarzı açıklamaları son derece rahatsız edici ve kinayeli bana göre.

Pasifize olan Bülent Tulun'un da birden halk kahraman gibi ortaya çıkışı ve bu transfer için görevelendirilmesi ve aralarında olan açık sorun (Terim'le) de kanıtları.

Haberin videosu varmı arkadaş yok o yüzden çok inanmıyorum ... Adamlar senin ağzından a çıkar giderler b yazarlar belli olmaz bu işler ...

Ama gerçekten artık p.tesi de cevap vermezse madem bu kadar bütçe ayırdık git Diego ya da Bernard'ı getir bitsin bu iş ...

bizim taraftar neden bu kadar çabuk gaza geliyor hayret doğrusu , şimdi atıyorum yarın sabah sneijder açıklansa sneijdere hakaret edenler hangi yüzle sevinecek ?

Ben hakaret etmiyorum. Sadece realist bakıyordum ve haklı çıktım rahatım. Gelirse deli gibi de sevinirim. Ama gerçek en başından beri belliydi. Adam (haklı olarak) bizi kullanarak teklif bekliyordu. İş burada bizim ne kadar bekleyeceğimizde idi. Şimdiye kadar bekledik. Sanırım Pazartesine kadar da bekleriz. Ondan sonra olumsuz sonuçlandı yazısı çıkar KAP'da. Alırsak da o zaman kadar alırız zaten.

Anlaşamıyorsan kapa bildirmeyecen sağda solda ağzını ayırıp dalga konusu olmayacan !!! Yöneticilerin 1 dediği 1 dediğini tutmuyor sürekli yalan sölüyorlar !! Sneijder açıklama yapıyor 2 hafta diye aynı saatlerde Sedat Doğan çıkmış bu gece haber verecek diyor..

Yeter laa bu ne böyle ya sevimsiz herifler :mad:
kapa bildirmicekmişiz oldu paşam bakkal yönetiyoruz ya! pazarcılar derneğine bağlıyız zaten! kapa neden bildiriyoruzki.

Eğer bu transferi bitiremezsek bi daha kapa falan imzalar atılmadığı takdirde bi bildirim yapmayalım.Kuralına uymak zorunda değiliz bu kadar herşeyin.Bitirdiysen yap bildirimini.[/QUOTE

30 milyon € luk yatırım yapıyon, ödeyeceğin 100.000 tl'lik cezayı düşünüyon. ilginç bizimkiler valla

Transfer Nöbeti

Nedir arkadaslar yine ortalık gergin yeni bir gelisme mı var?

Sent from my iPad using Tapatalk

bu laflardan sonra Sneijder gelirse yönetim tası tarağı toplasın gitsin...

Bülent Tulun 24 saat ne kadar zaman eder onu bilmiyor daha la.

Olur da alamazsak umrumda değil ama hayal edebiliyor musunuz kuşların edeceği lafları ? ... :) Madara oluruz.

herşey bu kadar olumluyken bende o site yada gazete her neyse cıkan habere inanmıyorum acıkcası inanmak istemiyorum değil inanmıyorum.

Melih Şabanoğlu,Ftw,Altunterim,vs vs duyumcu geçinen.............................. allahınızdan bulun insanların duygularıyla oynuyorsunuz Şeref Aydını ayrı tutarım onun tutturduğu çoktu ama artık oda bıraksın bence bilgi vermeyi duyumcu değil tamam ama lanet olsun üstteki insanlara takipçi sayısı artırmak nasıl bir ego tatmini sağlıyor ha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt