Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar en son ntvsporda Sneijder Galatasaray'da dediler ama şuan hava yine olumsuz bugün takip edemedim gelişmeler nedir biri özet geçebilir mi rica etsem...

biraz daha açar mısın tam olarak anlamadım?

Elmander transferinde borsadan ceza aldık manüplasyondan. Bu sürekli tekrarlayıp aynı ceayı alacağın bişey değil. Aynı suçu tekrar işlersen bu işin sonunda hapse bile girersin.

Anlaştık mı dediler? Hem havalara giriyoruz en ufak birşey de sonra da niye havaya soktunuz diyoruz.. Adamlar yanlış yalan birşey mi söylediler.. Görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.. Görüşüldü anlaşıldı interle.. Oyuncuyla görüşüldü süre istedi, para konusunda anlaştık son bir ailesiyle görüşmek için süre istendi dendi..

Başka ne dedi yönetim? Bunlardan hangisi yalan? Duyumcuların söyledikleriyle gaza geliyoruz sonra yönetime sallıyoruz...

Tulun çıkıp 24 saat demedi mi?Sedat Doğan 3 gün içinde demedi mi?Duyumcu falan yok ortada adam kendi açıklama yapıyor 2 hafta sürem var diye.Madem mesafe katedemedin ne diye süre veriyorsun ben onu diyorum.

ya hayretsiniz haa hemen seref aydin irmak kazuk ortaya ciksin falan türkiyede herkez sneijder Galatasaray da diye haber yapti ayrica bi duyum cikmadimi hemen seref bir haber versene demesini biliyorsunuz ama haber dogru olmadimi hemen seref neden yalan attin adamda burda sadece duyduklarini söylüyor

Bitti beyler. Menajerin ve Sneijder'in oyununa geldik. Bizi kullanip gundem yaptilar. Gorunen o ki Sneijderin gelme niyeti yok.

sneijderi alamassan galatasarayda transfer bitmez laflarina hazir olun

Ayrıca yönetime suç bulanda az insaflı olsun yahu adam gelmek istemiyosa tutup kolundan zorlamı getircekler az mantıklı olun ...

Selam arkadaşlar.2 yıldır sizi takip ediyorum. Aranıza yeni katıldım kısmet bugüneymiş.Yorumlarınız süper.

Aha kızlada kavga ettik süper ben gidiyom snejiderinde taaaaaaaa sülalesine sorsunlar gelecekmiymiş

Lan daha gercek oldugu bile belli olmayan bir haber yuzunden.

Ne yönetim kaldı,ne sneijder kaldı,ne Seref Aydın kaldı.

Sakin olun hele ya.

Sneijder transferi çoğu şey için belirleyici olacak benim için.Duyumcuların güvenilirliği,şeref aydın vs bakımından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt