Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben bir de şunu anlamadım. sneijder için dün karısının burnu kırıldı onun ameliyatıyla uğraşıyor gibi birşey söylendi.

adam bugün gelmiş rahatım diyor. neyin rahatlığı bu? benim hanımın burnu kırılacak da ben rahat olucam ha, valla yarar beni :SS:

Ben gelip gelmemesi değilde bizim yöneticiler bu işi bu kadar neden sulandırdılar madem kabul etmiyor çekersin teklifini forlan reyes gelmedide şampiyon mu olamadık

La oğlum azcık sakin olun, haberin doğru olduğu ne malum? belki adam yarın galatasaraya imza atacak? Ondan sonra bu laflarınızı yutacak mısınız? Sevecek misiniz Sneijder'i iki yüzlü olup?

sneijderi bi tarafa bırakalım da ujfalı yine sakatlanmış, cris de gitti elde kaldı semih-dany-g.zan bizimkiler yine son güne bırakıp abuk subuk bi defans alıp gelmeseler bari, biran önce sağlam bi stoper lazım bize, serdar taşçı olayı noldu acaba gelmek istemedi galiba Türkiye ye, yada hiç teklif bile gitmedi mi?

bizim abdül boşuna dememiş bizde şınaydır çok diye :)

Takmayın fazla..Sol bek ve stoper alalım yeter bize bu sene..

Zaten Sneijder ekstra bir transfer olacaktı ve olmadı...

Sneijder'e koyayım size bi şey olmasın...

Elano yu almak basit öyle mi ? Günü birlik yaşamayı ne zaman öğreneceksiniz...

Haldun Üstünel gibisi gelmedi bu klube... birde İrfan kurtoğlu vardı ama yaşın yeter mi bilmiyorum..

Bak dikkatini çekerim Haldun Üstünel'i çok beğenirdim ama bu o olsaydı transfer biterdi demek değil saçmalıyorsunuz.. Sneijder'den bahsediyoruz.. Onun ayarında gelen topçu 2-3 tanedir Hagi,R.Carlos falan onlarda 30'undan sonra geldiler.. Bu adamı buraya getirmek öyle kolay değil

Elano kimdi şuan ki ayarı ne Elano'nun? İnterden M.City'den yedek kalmış bir oyuncuyu getirmek o kadar zor değil kusura bakmayın da.. Sneijder'in durumu farklı adam 2 sene önce Yılın oyuncusu adaylarından biriydi.. Elano ise Dunga sayesinde milli takıma giren biri.. Eboue daha kariyerlidir Elano'dan, Elano oynayamayacağını düşündüğü için gelmek istedi, Eboue'de aynı mantıkla geldi.. Melo'da..

Eboue gibi bir adamı da getirmek büyük iş...Melo'yu da..

Gelmiyorsa gelmesin. Resmen bizi yedekte tutuyor adam. Hic birsey olmassa kabul ederim gibisinden

sneijder gerçekten PL den teklif bekliyosa teklif gelmeyince bizi seçecekse gelmesin arkadaş

adam resmen para için gelmiş oluyo

Elmander transferinde borsadan ceza aldık manüplasyondan. Bu sürekli tekrarlayıp aynı ceayı alacağın bişey değil. Aynı suçu tekrar işlersen bu işin sonunda hapse bile girersin.

Abicim o zaman başkan biraz daha sakin olmalı bu transfer mevzularında, açıklamasına gerek yoktu yani.

Chadli'yi, Carlinhos'u vs bildirmedik sonuçta Sneijder'ın da bu kadar reklamını yapmanın cezasını taraftar çekiyor.

Şu dakika yönetimden bir açıklama beklemek yersiz mi sizce ? Yoksa çabuk mu galeyana geldik ?

Kafam çok karıştı gerçekten basın bilgilendirilmesi çok kötü.

Melih Şabanoğlu,Ftw,Altunterim,vs vs duyumcu geçinen.............................. allahınızdan bulun insanların duygularıyla oynuyorsunuz Şeref Aydını ayrı tutarım onun tutturduğu çoktu ama artık oda bıraksın bence bilgi vermeyi duyumcu değil tamam ama lanet olsun üstteki insanlara takipçi sayısı artırmak nasıl bir ego tatmini sağlıyor ha.

FTW hiçbi zaman duyumcu geçinmemiştir benim takip ettiğim dönemde ... Takip etmekten en keyif aldığım adamlardan hatta swf leri videoları yeter ... Ama diğerleri konusunda yerden göğe kadar haklısın o noktalı yere bende katılıyorum :)

34cimbom34 neyin nesi kim bu adam ?

Ayrıca yönetime suç bulanda az insaflı olsun yahu adam gelmek istemiyosa tutup kolundan zorlamı getircekler az mantıklı olun ...

Yönetime sallayanlar o yüzden sallamıyolar zaten.elbette transferler olmayabilir,ama bizim ülkede borsaya bi oyuncu bildiriyosan veya ne biliyim ismini zikredip transfer listemizde diyosan ve hatta hatta kulübüyle anlaştık diyosan bu taraftarlar için bitti demektir.Ha böyle mi olmalıydı dersen hayır ama bu böyle ,çok zor değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt