Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bak dikkatini çekerim Haldun Üstünel'i çok beğenirdim ama bu o olsaydı transfer biterdi demek değil saçmalıyorsunuz.. Sneijder'den bahsediyoruz.. Onun ayarında gelen topçu 2-3 tanedir Hagi,R.Carlos falan onlarda 30'undan sonra geldiler.. Bu adamı buraya getirmek öyle kolay değil

Elano kimdi şuan ki ayarı ne Elano'nun? İnterden M.City'den yedek kalmış bir oyuncuyu getirmek o kadar zor değil kusura bakmayın da.. Sneijder'in durumu farklı adam 2 sene önce Yılın oyuncusu adaylarından biriydi.. Elano ise Dunga sayesinde milli takıma giren biri.. Eboue daha kariyerlidir Elano'dan, Elano oynayamayacağını düşündüğü için gelmek istedi, Eboue'de aynı mantıkla geldi.. Melo'da..

Eboue gibi bir adamı da getirmek büyük iş...Melo'yu da..

Gel de anlat işte sırf ilgilendiğimiz isimlere basına düşmüyor diye efsaneleşti adam tamam o bir başarıdır ama adamı Transfer Padişahı falan yapıyorlar ya auyrı bir durum.

beyler amma gerginsiniz rahatlayın biraz :):):) gelicek bu adam en geç p.tesi herşey belli olur kasmayın bu kadar

Beyler bu mudur dedikleri?

Burda birşey demiyor ki, pazartesiden önce karar vermeyeceğim diyor o kadar...

Nedir bu olumsuz hava ben mı birşey kaçırdım?

Sent from my iPad using Tapatalk

pazartesi de karar vermeyeceğim, 2 haftam daha var diyor.

Mac daha bitmedi herif Tribunde daha ya ne ara disari cikip roportaj vercek herseye inanmayin bu italyanlar da az degil. rahat olsun herkes!

Beyler bu mudur dedikleri?

Burda birşey demiyor ki, pazartesiden önce karar vermeyeceğim diyor o kadar...

Nedir bu olumsuz hava ben mı birşey kaçırdım?

Sent from my iPad using Tapatalk

Pazartesi karar vermeyeceğim diyor..Önümde 2 hafta var acelem yok kafam rahat diyor..

Olumsuz bir hava yayıldı anlayamadığım şekilde. Bekleyelim bence gaza gelmeden ama olmazsa cidden yazık.

her gün aynı şey :asd: sabah baslar beyler bugun kesin gelecek yok dayım aradı yok su boyle diyor yok bu boyle salladı filan saatler gecer sonra beyler sistemde nasıl oynar bu snejder 4-4-2 yok yok 4-3-3 yok yok 4-2-3-1 filan tartısılık sonra bu saatlerde snejdere soveyim size bir sey olmasın zaten uymazdı bizim sisteme falan filan

hep aynı sabır yav

EPL DE 22 hafta bitti 23 şubatta 27. hafta bitecek yani son anda bir transfer yapda en az 3 hafta da hazır olur kaldı 11 hafta bu seneyi çöpe atar alan EPL takımı.

Komplo değil bunlar.Terim'in en az benim kadar Galatasaray'ı sevdiği kesin, ve hatta bizden fazla.O yüzden diyorum ki onun düşündükleri tamamen doğrudur.Hoca 10 sene önce ki hoca değil,artık çok daha olgun ve motive.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Ünal Aysal'ın 2 gün önce TERİM DE MAAŞLI BİR ÇALIŞAN ÖNERİR İSTER ALIRIM İSTER ALMAM, tarzı açıklamaları son derece rahatsız edici ve kinayeli bana göre.

Pasifize olan Bülent Tulun'un da birden halk kahraman gibi ortaya çıkışı ve bu transfer için görevelendirilmesi ve aralarında olan açık sorun (Terim'le) de kanıtları.

bülent tulunun gazıyla er meydanına cıkan başkan kendini rezil ediyor,dahası bu takımın acil olarak solbek stoper ve acık oyuncusuna ihtiyacı var ,olabilir ve genc oyunculara yatırım yapılmalı ,başkan hava civa peşinde bülent tulun çaka peşinde.. başkan adnan sezginin aklına giden polat gibi olmak istemiyorsa tulunu acil kovmalı ,hem ne kardeşim bir oyuncuya o kadar paralar vermek, toplam varlığımızı ortaya döksek biz yıldızları toplayan takım olamayız ,bizim yolumuz portanun yoludur ,scouting sistemidir ve tulun gibi adamların başkan danışmanı olduğu sistem değildir..

acıkcası bu olayda cok garıp durumlar var herkes olumlu resmı sıte kuluple anlaştık demesı...oyuncunun 2 hafta surem var demesı ... bızı son ıstek gormesıde normal yada fıyatta yukselme beklıyo turkıyeyı dusunmese hemen solerdı.... beklediği falan yok..adamın nıyetı bellı ıste bıraz daha parayı yukselt bugun ımzayı atar...adam salakmı kaç gundur konusuluyo bu ısler gızlı yapılmalı....

sneijder gerçekten PL den teklif bekliyosa teklif gelmeyince bizi seçecekse gelmesin arkadaş

adam resmen para için gelmiş oluyo

Adam para için klübünde oynamıyor zaten :D o yüzden kadrodışı

Liverpoola gitmesi demek yaklasık 5 sezon CL yi unutması demek

Olaya o yönden bakmayalım.

Dünyanın en çok izlenen, en iyi liginde oynamak vs toto liginde oynamak.

Ayrıca Liverpool'un maddi olarak hiç problemi yok. Bir anda doğru bir yatırımla şampiyonluk adayı haline dönüşebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt