Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abicim o zaman başkan biraz daha sakin olmalı bu transfer mevzularında, açıklamasına gerek yoktu yani.

Chadli'yi, Carlinhos'u vs bildirmedik sonuçta Sneijder'ın da bu kadar reklamını yapmanın cezasını taraftar çekiyor.

Chadli ve Carlinhos olayını bildirmek zorunda değiller görüştük demedi sonunda, Sneijder'i bildirmemiz gerekti. Ama sıkıntı o da değil.

1) Başkan neden çıkıp öyle abuk bi açıklama yaptı?

2) Bu kulübün neden bir basın sözcüsü yok? Herkes kafasına göre çıkıp açıklama yapıyor.

3) Sneijder'e alternatif neden düşünülmez. Adam bizi çantada keklik görüyor.

Mesele Sneijder'i alıp almamak değil, alabilecek bi hava yaratılıp alınamaması hadi onu da geçtim böyle tavırlı söylemler yapan adam ile an itibari ile irtibatı keserim arkadaş kimse Galatasaray'dan büyük değildir, bu da böyle biline...!

Gel de anlat işte sırf ilgilendiğimiz isimlere basına düşmüyor diye efsaneleşti adam tamam o bir başarıdır ama adamı Transfer Padişahı falan yapıyorlar ya auyrı bir durum.

Hocam farzedelim ki Haldun Üstünel Transfer Padişahı...

Padişahı da gelse bu transferi bir adım öteye götüremezdi bunu göremiyoruz..

Bak dikkatini çekerim Haldun Üstünel'i çok beğenirdim ama bu o olsaydı transfer biterdi demek değil saçmalıyorsunuz.. Sneijder'den bahsediyoruz.. Onun ayarında gelen topçu 2-3 tanedir Hagi,R.Carlos falan onlarda 30'undan sonra geldiler.. Bu adamı buraya getirmek öyle kolay değil

Elano kimdi şuan ki ayarı ne Elano'nun? İnterden M.City'den yedek kalmış bir oyuncuyu getirmek o kadar zor değil kusura bakmayın da.. Sneijder'in durumu farklı adam 2 sene önce Yılın oyuncusu adaylarından biriydi.. Elano ise Dunga sayesinde milli takıma giren biri.. Eboue daha kariyerlidir Elano'dan, Elano oynayamayacağını düşündüğü için gelmek istedi, Eboue'de aynı mantıkla geldi.. Melo'da..

Eboue gibi bir adamı da getirmek büyük iş...Melo'yu da..

Ben kötü futbolcu asla demiyorum ama Ne bir Hagi ne de bir roberto Carlos ayarında bir futbolcudur Sneijder...

Bu futbolcuyu öyle büyüttünüz ki nerdeyse Messi-Ronaldo-Xavi-İniesta seviyesine koydunuz..

Gaza gelip Sneijder'e kötü sözler söylemeyin, geleceği tutar. :asd:

Transfer Nöbeti

Millet iyice mala bağlamış. Kimi yönetime sallıyor kimi paranoyak olmuş. Daha 2-3 sene once sarpı barışı izliyordunuz. Yönetim elinden geleni yapıyor. Yönetime laf atan harbi geri zekalıdır.

Beyler durumumuzu en iyi anlatan video:) Sjneider alacaz sjneider lazım bize

[video]https://m.youtube.com/#/watch?v=LXbrVoOPEsk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DLXb rVoOPEsk&gl=TR[/video]

Sneijder gibi şov işleriyle uğraşmayacaktılar.. Hoca kimi istedi Carlinhos ve Chadli gidip onlarla uğraşacaklardı...

Şov bizim değil fenerin işi..

Sneijder ayarında bir adam eğer Türkiye'ye gelecekse.

Bundan iyi zaman olamaz.Adamlar en iyi teklifi götürmüşler.

Ha dediğin olay farklı,eğer sadece bu işe odaklandılarsa dediğin gibi büyük yanlıs olur.

Ama bence onlarla da ilgileniyorlardır.

yeter ulann yeter başlayacağım Sneijder denen hıyartoya geleceksen gel gelmeyeceksen bas git lannn senin nazınla uğraşamayız sen kimsin de bizi küçümsüyorsun dingil Galatasaray kim sen kim deyyuz laa hiç tanımıyorsan bizi aç Google amcaya bir sor Galatasaray nasıl bir takımdır diye kimleri almış kimlerin k.çına tekmeyi basmıştır diye kafasız beyinsiz Hagi gibi bir adam buraya geldi futbolu bırakırken ağladı Galatasaray nasıl bir takım diye sorduklarında yaşamadan anlayamazsınız o duyguyu diye cevap verdi gözleri dolu bir halde hırt..:mad::mad::mad::mad::mad:

Türkiye'de transfer yapıyorsan sessiz yöneteceksin,haldun üstünelin yaptığı gibi yok başkan gibi çkar konusursan veya yönetici çıkar konuşursa elbet bir yerde sorun cıkar bülent tulunun açıklaması b planımız yok bu ne demek sneijder için nasıl büyük bir koz siz düşünün nasılsa bunlar bnm peşimde koşacak ben rahatıma bakarım havasında yönetim iyi hoş bu transferi bitirirse de tebrik etmek lazım ama dikkat etmeleri lazım yeter.Ayrıca bu taraftarın 1 olayla ne kadar gaza gelip bir başka olayla ne kadar çok sallamaya başladığını görüyorsunuz en azından bunu düşünüp temkinli davranmalrı lazım sizde çok gaza geliyorsunuz duyumcular bitmiş demiş bilmem ne imza atılmadan resmi sitede görmeden inanmayın artık yahu.

Sneijder gelmez abi.. Ben açiklamasindan ve uzatmasindan anladim.... Bu adam birilerini bekliyor.. Ve böyle bir adama 100% Ingilterenin ilk 6 Takimindan birisi basvurur... Tottenham, Arsenal, Everton, Newcastle, Liverpool vs..vs..birisi elbet kancayi Takar..

Bu arada maç sonu söylemişse neden video falan yok :confused:

twitterdan kimse olursa olsun duyum paylaşanları süresiz banlayın artık.:mad:

Valla bonservis olarakta bizim kadar veren çıkmaz 10 milyon verdiysek bekle dur portakal 6 ay daha oynamada yazın Katara git.

Chadli ve Carlinhos olayını bildirmek zorunda değiller görüştük demedi sonunda, Sneijder'i bildirmemiz gerekti. Ama sıkıntı o da değil.

1) Başkan neden çıkıp öyle abuk bi açıklama yaptı?

2) Bu kulübün neden bir basın sözcüsü yok? Herkes kafasına göre çıkıp açıklama yapıyor.

3) Sneijder'e alternatif neden düşünülmez. Adam bizi çantada keklik görüyor.

evet işte aynı şeyi söylüyorum ben de listede dersin geçersin. İnsanı boş yere heveslendiriyorlar.

Transfer Nöbeti

Inter resmen istemiyor, git diyor...

Hala neyin kafasını yaşıyor ki bu adam?

İngiltereden iddialı bir takım teklif falan yapmaz iciniz rahat olsun...

Liverpool un sadece adı var artık başka bir numarası yok...

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt