Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O değil de transfer olumsuz sonuçlarsa olan bizim başkana olacak. Ben tüm imkanları zorladığını düşünüyorum Ünal Aysal'ın. Sneijer'in son yaptığı açıklamaya bakacak olursak sorun oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakmaması. Ya da sıcak bakmaması demeyelim de önceliği Türkiye değil.

hersey bellı degıl deyıpte ertesı gun ımza atanı gordum ben

bence baskana ınat konusmus olabılır

adam zaten parasını kırpmamak için interde kadro dışı. epl'de saydığın hangi takım bu adama garanti 5-6 milyon verebilir.

Eh o adamda ondan oyaliyor iste... Biryer ile görüsüp orta yolu bulmaya calisiyorlar ve olmazsada ikinci Plandaki Galatasaray'i düsünüyor... Ben çok begensemde Sneijder'i Vaz geçerim bukadar da küçültmesin benim Galatasaray'imi.. Kendisini Arabistana getirmiyoruz, Avrupanin 90% olmayan bir Tesis'e ortama getiriyoruz..

Hocam duygusalız hepimiz benimde zoruma gitti acıklamalar fakat bu tür adamlar'ın bizi Türkiye'yi son tercihe koyması yadırganacak bir durum değil.

Eğer ki gelirse bazı ilkleri basarmış olacagız ve birazda basarılı olursak,devamı gelecek bu transferlerin.

Yadırganacak durum değil tabiki ama bu adam bu şekilde Türkiye'ye gelse ne kadar başarılı olur? Elano mesela adamın burda bi kere bize yüzünün güldüğünü görmedim.

Bence hiç kusura bakmayın bir suçlu varsa o da ne Şeref AYdın ne Irmak Kazuk, tek suçlu durduk yere tüm milleti bu olaya kitleyen ve beklenti içine sokup 3-4 günümüzün içine eden Frankeştayn kılıklı Başkanda.

Vay anasını sayın seyirciler.

Çok içten ve isteyerek söylüyorum inşallah seni parçalı içinde görmem Sneijder.

Bence hiç kusura bakmayın bir suçlu varsa o da ne Şeref AYdın ne Irmak Kazuk, tek suçlu durduk yere tüm milleti bu olaya kitleyen ve beklenti içine sokup 3-4 günümüzün içine eden Frankeştayn kılıklı Başkanda.

Yuh o nasıl laf ? Snejdeirin Tr ye gelmesinden bahsetiyoruz bırakta 1 2 hafta sürsün Başkan hakkında doğru konuş. Sneijder için başkana hakaret etmek nedemek valla soğuyorum böyle yorumları görünce yazık günah

Senin gibiler tutmasın kardeşim şu takımı git fenerli ol onlara yakışıyosun net.

Transfer Nöbeti

O değil de transfer olumsuz sonuçlarsa olan bizim başkana olacak. Ben tüm imkanları zorladığını düşünüyorum Ünal Aysal'ın. Sneijer'in son yaptığı açıklamaya bakacak olursak sorun oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakmaması. Ya da sıcak bakmaması demeyelim de önceliği Türkiye değil.

En basından beri böyleydi zaten...

Sent from my iPad using Tapatalk

Hala balon haber diyenler var hangi siteye girsem o haber çıkıyo karşıma

Yarından tezi yok hemen şuna teklif yapalım..

hv3qz.jpg

Sedat Doğan bu gece son dedi diye bir yazı vardı nöbette..Merak ediyorum kutuplara göre gece ise 6 ayımız daha var rahat olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt