Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu günden itibaren bu dönem boyunca twitter yasaklansın. Millet burada önce gaza geliyor sonra her seferinde olduğu gibi ona buna salllıyor. Gına geldi artık yani

Arkadaşlar bide şöyle bir detay var İnter maçı saat 10'da bitmiş.

Re: Transfer Nöbeti

Olaya çok duygusal yaklaşırsan olacağı bu.

Yadırganacak durum değil tabiki ama bu adam bu şekilde Türkiye'ye gelse ne kadar başarılı olur? Elano mesela adamın burda bi kere bize yüzünün güldüğünü görmedim.

Haklı olabilirsin ama Milan Baros,Harry Kewell'da sanırım pek isteyerek gelmemişlerdi.Ama güzel sezonları oldu ikisininde.

Eğer gelirse ben mayanın tutacağına inanıyorum :)

yalniz verdigi cevap gayet normal. pazartesinden once kararimi vermem diyo. daha iki haftam var, benim icin cok onemli bi karar diyo herif.

kuşlar avatarıma bakın ve geri kafesinize doğru yol alın

kuş olmayanlar beğensin beyler,böylelikle ayırt edicez kuşları :cool:

bir arkadaş dedi aynı kaynak galatasarayda dese kimse inanmaz diye çok doğru söyledi bekleyelin bakalım yalandır belki

duyumculara ve yalan haberleri duyum gibi yazanlara küfür etmekten bıktıgım bir dönem geciriyoruz :) Şaka değil coguna kufur ediyorum. Kardeşim resmi site harici hiç bi bilgiye kulak asmayın. menejerler haberleri servis edip kitleleri etkiliyor.Gayet sağlıklı bir şekilde resmi açıklama gelmeden hiç bir şeye kulak asmayın. Konusulması gereken bu duyumculara ve yalan haber yalan sitelere karşı hangi önlemi alabiliriz ? Koyun toplum muamelesi görüyoruz. Sadece bizim ülkemizde bu kadar prim yapılıyor bu haberler. Bu söylediklerim hepimiz için gecerli ben kendi adıma bu saatten küfür ediyorum yalan habere.

İnter başkanıda iyi adammış allahı var :asd:

başkana laf yok gerçekten . valbuenaya salça olalım bari :D

hersey bellı degıl deyıpte ertesı gun ımza atanı gordum ben

bence baskana ınat konusmus olabılır

medyanın olaya ilgi cekmek için neler yaptıgını biliyoruz. bence spiker başkanın ya burda kalır yada istanbula gider artık can sıkmaya basladı diye baslayan bi soru sordu o da bu şekilde cevap verdi .

Evet

Bence bizim içinde olmadığımız Moratti ile Sneijder arasında bir olay var(reklam gelirleri olabilir) birbirlerine medya yoluyla mesaj veriyorlar gibi geldi bana

Zaten cıkan son haberler o yönde. Aralarında bir para mevzusu var sneijder parasını istiyo Moratti vermem diyor olanda burda bize oluyor :)

Başkanı bilmem de dünkü hal ve hareketleri ile Albayrak çok gözümden düştü.Amrabat'a 8.6 verip getiren adam,Yiğit transferinde göbek atan adam Sneijder geliyor diye ağlayacaktı az daha.Takım içi dengesinden bahsediyordu hala.Takımda pas atan tek adam Selçuk o bizde Sneijder çok dedi ya.Net istemeyenler var bu transferi.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama Shaqiri,Podolski,Demba Ba falan ortada.Zarar veriyorsanız ceketinizi alıp gidin artık abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt