Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız şaka gibiyiz :asd: bi haberle göklerdeyiz bi haberle yerlerde :asd: valla çok alemiz Allah yardımcımız olsun ...

O kadarda büyük konuşma renktaş olur gelirse baştacı yapacağımız kesin..

Yok panp sizler ve bir çok için öyle olacağı kesin evet bu karaktersizliği göstermese benim içinde olacaktı ama bu aleni kullanmadır adı her ne olursa olsun ben bunu anlamam anlayış göstermem bir insanın insanı kullanmasından ne farkı var bunun kabul edilebilir mi- süre ister verirsin ki öyle oldu eğer sen birazcık adamsan net cevap verirsin o sürenin sonunda gelmeyeceksen gelmiyorum dersin ya da gelirsin ama bu adam karaktersiz belli yakışmadı.

Transfer Nöbeti

Yanlız söyle bir olay var

Buraya gelen hollandalılara bakarsak

Frank de boer 33

V hoojdonk 32

Kuyt 32

Hep bu yaslarda geldiler arada başka futbolcu unutmuş olabilirim...

Adam 28 yasında ve digerleri gibi hayatının sonbaharında hiç değil...

Normal en son burayı alternatif olarak dusunmesi

Sent from my iPad using Tapatalk

Ne balonu yahu adam açık açık söylemiş işte

yok ağa yok ben fena soğudum bu heriften

bırakın çekin teklifi baksın dalgasına bu saatten sonra dallama !!!

Yarından tezi yok hemen şuna teklif yapalım..

hv3qz.jpg

ahhh keske ergun basgan. keske sneijder'e selam verip, djuricic'e zaman harcasak.

başkan para işinden anlıyor ,futboldan zerrece anlamıyor onun içinde kendine danışman tutmuş ,danışmanda tulun... nokta yani ciddi nokta..

bu kadar beklemenin sonunda hem ruhsal hemde fiziksel çöküntü yaşıyorum

eğer doğruysa konuşması F.T. yarından itibaren teklifi geri çektirir...

bu kadar amatorce yapılmaz bir is sen kime neye niye govde gosterisi yapıyorsun(baskan icin diyorum) artistligine soyledin ama sunları unuttun taraftar beklentiye girdi (oyle boyle degil) menejerler bu isin pesine dustu amac para yurutmek hal boyle olunca fiyat yukseliyor transferde biz bence yurt dısından oyuncu getirme anlamında sınıfta kalıyoruz genelde ve bu snejder ile kesinlecek madem ilgileniyorsun acıklama yapma bak feneve adamlar alıyor sonra acıklıyor

hemen sallamayın sneijdere siz galatasarayda futbolcu olduğunuzu düşünün İran'dan teklif gelse gitmek istermisiniz, avrupalı bizi böyle görüyor işte yapacak birşey yok.

Bu mesajımı not edin ; SNEİJDER PARÇALIYI Gİ-YE-CEK.. Öyle veya Böyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt