Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yonetime degil'de ne oldugu belli olmayan sitelere inananlara kil oluyorum.

iste sneijderin kararini bekliyoruz...

Her an herşey tersine dönebilir bukadar kotumser olmaya gerek yok bence :)

Portaal avatarımı pazartesi gelmezse silip Moratti avatarı koyucam :ayatollah:

yahu adam gelmiyecem dememişki. sneijder gibi bir oyuncuya bir çok teklif olucak tabiki.. daha 2 hafta var transfer sezonunun kapanmasına adam seçenekleri düşünüp karar vericem demiş ne var bunda.

Ulen o kadar şiiri hak eden aslında moratti'ymiş.. ..günahına girdik adamın.. yönetime mi alsak ne yapsak :)

Başkanı bilmem de dünkü hal ve hareketleri ile Albayrak çok gözümden düştü.Amrabat'a 8.6 verip getiren adam,Yiğit transferinde göbek atan adam Sneijder geliyor diye ağlayacaktı az daha.Takım içi dengesinden bahsediyordu hala.Takımda pas atan tek adam Selçuk o bizde Sneijder çok dedi ya.Net istemeyenler var bu transferi.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama Shaqiri,Podolski,Demba Ba falan ortada.Zarar veriyorsanız ceketinizi alıp gidin artık abi.

Albayrak abimizi çok seviyoruz..Ancak takımda ki yerli oyuncuları motive etmek dışında pek bir vasfı olduğuna inanmıyorum

Sneijder gelmeyecek diye zil takıp oynayacak adamlar var, Büyük puntolarla yazmalar zaten belli kişiler bunlar

Sneijder için 2 hafta beklenebilir bence bizde o sırada solbek transferini hallederz

Başkanı bilmem de dünkü hal ve hareketleri ile Albayrak çok gözümden düştü.Amrabat'a 8.6 verip getiren adam,Yiğit transferinde göbek atan adam Sneijder geliyor diye ağlayacaktı az daha.Takım içi dengesinden bahsediyordu hala.Takımda pas atan tek adam Selçuk o bizde Sneijder çok dedi ya.Net istemeyenler var bu transferi.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama Shaqiri,Podolski,Demba Ba falan ortada.Zarar veriyorsanız ceketinizi alıp gidin artık abi.

tulun-hoca cekişmesi.. durum pek parlakda değil acıkcası tulun kovulmadıkca..

Re: Transfer Nöbeti

Yanlız söyle bir olay var

Buraya gelen hollandalılara bakarsak

Frank de boer 33

V hoojdonk 32

Kuyt 32

Hep bu yaslarda geldiler arada başka futbolcu unutmuş olabilirim...

Adam 28 yasında ve digerleri gibi hayatının sonbaharında hiç değil...

Normal en son burayı alternatif olarak dusunmesi

Sent from my iPad using Tapatalk

Van Hooijdonk hatta 34 yaşında geldi galiba.

Arkadaşlar bence Sneijder'den de önemli konu Ujfalusi'nin sakatlanıp sezonu kapatmasıdır. Bu iş Semih Danny ve Gökhan'la olmaz. Acil bir stoper almamız lazım.

renktaş doğruysa doğru ne olcak ya ne dicek adam Galatasaraydan teklif aldım cok mutluyum falanmı demesini bekliyodunuz.

Topclass adam tabiki süre isticek bizde paşa paşa beklicez.

haha yegenim ben bise demiyom ki zaten. burdaki tartismalara son vermek icin hayvan gini yazdim. aciklamalar gayet normal.

ulan benım 3 hafta sonra clde macım var adam cıkmıs 2 haftam var rahatım dıyor yemısım sınejderını de ınterınıde baskanada ders olsun gercı bu kacınca ders ama bır turlu danısmanlarının sayesınde yedıgı samarlardan akıllanmadı sayın baskanımız....

carlınhos yada kımse bır sol bek bırde kalıtelı stoper ıstneıyor cok mu?alırsın bu bolgelere ıhtıyaclarını sneıderını de olursa en son alırsın gerekırse beklersın son gune kadar ama sen sadece bu malın ustune oyna sol bek yok stoper yok varsa yoksa sneıder ....

bu kafayla gıdersen boyle apısır kalırsın ıste.....

neyse hayırlısı olsun aalbayrakın dedıgı gıbı bızde sneıder coookkkkkk

hadııı ıı gecelerr:ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt