Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anlaşılan forumda post kasan kuşlar var.Mesaj yazmak kolay Galatasaray'lı olmak olay.Bari bir avatar koysaydında bu kadar kolay karar veremeseydik.Üye adını hiç söylemiyorum bile.

rdaşım alemdar abiyi biliriz oda olayın geldiği noktadan dolayı sinirleri bozuldu ondan böyle dedi uzatmanın anlamı yok

yonetıcıler hemen yalancı oluyor sneıjder dogrucu

Soyle dusundum renktaslar..adam pazartesi karar verecekmis..evet cok uzun surdu ve bizler biktik hatta..ama bi parantez acalim,

Sneijder suan futbol yasantisi icin son transfer yapacak, bu kulupten sonra artik ust duzey takimda ( man utd, ac milan, real ) ornegin takmlarda oynuyamiycak...

adami bir yandan anliyorum..Sneijder bu, ve hep ust liglerde oynadi.. ve kariyerinde herseyi cikarmak istiyor.. inshallah gelir.. ama gelmezse de bi yandan anlarim onu..

Bizde tek onemli olan Galatasarayin buyuklugu, gerisi yalan..baksana kuslara nasil cirpiniyorlar..halbiyse gidip kendi takimlariyla ugrassalar..iste buyukluk budur

Kesinlikle katılıyorum Sneijder ilk tercihim EPL diyosa gerçekten hakveririm abi düşünsene adam gelcek burda Elazığ deplasmanına Sivas deplasmanına gitcek şaka gibi adam 2 sene önce yılın ortasahası seçilmiş ve yaşı daha 28 !!!

Sneijder'e suç bulmadığım gibi yönetime de bulmam sonuçta adamlar vizyonun dibine vurcak bir hamle için yapılması gerekenleri yapmışlardır artık bundan sonrası onların ellerinde değil ...

Bundan sonraki süreçte şayet ki Sneijder gelmezse ( ki hala gerçekten inanıyorum 90 tane olumlu haber varsa 10 tane belki olumsuz haber vardır ve son karalar bağladığımız açıklamada gelmiycem dememiş biraz daha sürebilir kararım demiş ) yönetime sadece Sneijder ayarı olmasa bile ona yakın bir eleman almazlarsa ( madem bu kadar parayı gözden çıkardınız alın artık ) ya da daha genç geleceğe yönelik Bernard ayarı bir adam almazlarsa kızarım o zaman rezillik olur ...

bence fener iki güne bitirirdi bu işi.

adamlarda b.k gibi para var bastırıp alıyorlar.

bizim gibi uğraşmazlardı yani

abi sorun para değil.

ha 5 vermişiz ha 7 vermişiz yıllık

adamın gözü hala büyük takımlarda.yaşı 28 yani PL dede hiç oynamamış ordan teklif bekliyor resmen

ben olsam aynı durumda bende gelmem türkiyeye

Ya şu Fenerbahçe olsaydı alırdı diyenler Fenerbahçe Belhandamıdır Kelhandamıdır kıçıkırık bir futbolcuyu 1 aydır alamadı Sneijder gibi bir dünya yıldızını nasıl 2 günde alıyormuş güldürmeyin insanı

yanlışmıyım abi honda da çok iyi topçu sneijder baktık gelmiyo/gelmeyecek ilgilenelim adamla

Başkanın dediği gibi olur gelirler doğudan başarı batıdan..

Al işte Honda'yı.. adam arı gibi çalışkan sorunsuz, kapris yok, raket gibi ayak, takımı yönlendirir... nerde bizde o akıl..

allahim insallah yarin kap'a bu transferin olumsuz sonuclandigina dair haber duserde, biz baska oyunculara yoneliriz.

ahmet ilhan yolda arkadaslar bu gidiste. ciddi ciddi 2 hafta kaldi.

filip djuricic, gerce onuda alamayiz biz.

Senin mesajlarını okuyunca içime bir sıkıntılar, bunalmalar geliyor. Kriz geçirmeye kadar gidiyorum. Kaç gündür bir tek olumlu mesajını görmedim bak bir tek. Onu geçtim hepimizin moralini şevkini yerle bir ediyorsun. Şimdi bana gerçekleri söylüyorum diyeceksin ama her sayfada senin şu olumsuzluk abidesi mesajlarını görmekten bıktım.

neyse gerginliğe gerek yok yarına kadar bekleyin burdada mesaj yazıp birbirimizi üzmeyelim hayırlısı neyse o olsun bizim taraftar çok çabuk gaza gelip aynı şekilde sinirleniyor.

Yanlis cevirmisler. Futbolcunun soyledigi su:

"Ben iyiyim. Onumde almam gereken onemli bir karar var ve ben bunu pazartesinden once yapacagimi dusunmuyorum. " diyor.

Sneijder: 'No decision by Monday' | Football Italia

Orada dedigi it will be made by Monday: pazartesi yapacagimi sanmiyorum degil, pazartesinden once yapacagimi sanmiyorumdur. by kelimesinin verdigi anlam budur. Gelir gelmez ama kesin olan su, pazartesi bir aciklama yapacagimi sanmiyorum diye bir sey soylememis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt