Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sedat doğan bu akşam karar verecek diyor bu nezamanın konuşması

Alemdar haklı.. kaç günlerdir naz çekiyoruz.. oyalıyor Allah oyalıyor..

okumak cehaletı gıderır eseklık bakı kalır

kus kustur aganı beyın hıcbır zaman calısmaz

Senin mesajlarını okuyunca içime bir sıkıntılar, bunalmalar geliyor. Kriz geçirmeye kadar gidiyorum. Kaç gündür bir tek olumlu mesajını görmedim bak bir tek. Onu geçtim hepimizin moralini şevkini yerle bir ediyorsun. Şimdi bana gerçekleri söylüyorum diyeceksin ama her sayfada senin şu olumsuzluk abidesi mesajlarını görmekten bıktım.

hahahahaha :ayatollah:

ozur baba. tamam positive thinking!

sneijder'da parasal konuda sikinti olmadigina gore, hayirli olsun diyenilirmiyiz arkadaslar

Yanlis cevirmisler. Futbolcunun soyledigi su:

"Ben iyiyim. Onumde almam gereken onemli bir karar var ve ben bunu pazartesinden once yapacagimi dusunmuyorum. " diyor.

Sneijder: 'No decision by Monday' | Football Italia

Orada dedigi it will be made by Monday: pazartesi yapacagimi sanmiyorum degil, pazartesinden once yapacagimi sanmiyorumdur. by kelimesinin verdigi anlam budur. Gelir gelmez ama kesin olan su, pazartesi bir aciklama yapacagimi sanmiyorum diye bir sey soylememis.

Al bir de buradan yak doğruysa Portakalın günahını aldık :asd:

"Ben iyiyim. Onumde almam gereken onemli bir karar var ve ben bunu pazartesinden once yapacagimi dusunmuyorum. " diyor.

Orada dedigi it will be made by Monday: pazartesi yapacagimi sanmiyorum degil, pazartesinden once yapacagimi sanmiyorumdur. by kelimesinin verdigi anlam budur. Gelir gelmez ama kesin olan su, pazartesi bir aciklama yapacagimi sanmiyorum diye bir sey soylememis.

Hocam bu haberin kaynağı doğrumu ki? tartışıp duruyoruz..

Transfer Nöbeti

Sedat Doğan'ın açıklaması hangi gündü?

Sent from my iPad using Tapatalk

Ulen bu 34cimbom34 Sedat Doğan mı yoksa o da fena çuvalladı da :)

Beyler adam naz çektiriyor benim yedi yirmidört küfrettiğim cahit başol bile bu kadar nazlı değildi la :o

yahu öyle zaten medya hemen yanlış çeviriyor bizimkiler de gaza geliyor.Copy paste habercilik yapıyorlar resmen ki onu bile beceremiyorlar.

Emrah dediğin doğruysa adam son kez konuşup dönecek pazartesi

Sneijder'in açıklaması son hamle. Bizden biraz daha para koparmak istiyor. Aklıma Melo transfer süreci geliyor twitterdan taraftara oynamıştı yok başkan beni istemiyor, başkana bağlı gibi şeyler söylemişti.

Abi ben bu yönetimden en çok Sedat Doğan'ı seviyorum ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt