Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

özgür sancarında , lerby nininde ,lemi ninde ,sneijderinde ....

Dediklerinde %100 haklisin. Ancak yoneticilerin bu isi cok uzatmamalari lazim. Olmuyorsa olmuyor. Biz de o nasil baska takimlardan teklif bekliyorsa, biz de baska adamlarla temasa gecmeliyiz. O adamlardan birisi mesela Diego evet derse, Sneijder son kararin nedir diyebilmeliyiz.

Bak abi benden 7 yas büyüksün saygım var da Yoneticilerin senden akilsiz oldugunu mu düsünüyorsun?

Adam diyor ki biz herşeyi sunduk haber bekliyoruz.

Yani biz su an forumda nöbette bekliyoruz onlarda klupte oturup bekliyorlar mı?

Tabiki hayir.

Bi B planı illaki yapiyorlar, illaki görüsmeler yapiyorlar.

Sadece duymuyoruz.

Başkan cikip söylemese Sneijder den hangimizin haberi olacakti?

Bundan 20 gün once gazetede Sneijder haberi olunca ben tiklamiyordum yalan haber diye.

Ve bu durumdan, Sneijderi beklemeye geldik.

Bazilari Sneijder lüks demeyi biliyor.

Ulan diego diego diye yirtinanlar oldu, adam size Diegonun 1 gömlek üstünü getiriyor hala lüks diyorsunuz, hala yaranamiyor.

Kusura bakmasın da kimse 2 sezon once Galatasarayi rüyamizda görsek orda sahada BAM'i görür, Rüyamizda gene Sneijderi göremezdik.

Simdi Sneijder gerçegi var.

Haldun üstünel büyük bi üstatti ama su anki yönetimi kimse yabana atmasın.

Elano keita kewell evet güzel transferlerdi, cabuk ikna edildiler ama hiç biri Sneijder kadar göz önünde degildi.

Eboue Hamit Melo. Bunlar GÜzel transferler + ZOR TRANSFERLER.

Galeyana gelip kimse kimseye haksizlik etmesin.

Ünal Aysal ve yönetimle ( ne huzursuzluk olursa olsun) Galatasaray 2 sene onceye göre çağ atladi.

Onceden huzursuzluk yoktu adnan polat adnan sezgin ne güzel anlasiyordu de mi ? 10 numara diye culio yu forvet diye stancuyu getirdiler, yönetimde huzursuzluk yoktu da cok mu iyiydi?

Ben takimimdan ve yönetimden gurur duyuyorum ama bazilarinizin Galatasarayli olmasından utaniyorum.

Sana kişisel yazmadim abi genel yazdim

Arkadaş Sneijder konusunu elazığ'a bağlayanlara konuyu saptırarak nirvana ya ulaşmada birincilik vereceksin:D

Beyler adam naz çektiriyor benim yedi yirmidört küfrettiğim cahit başol bile bu kadar nazlı değildi la :o

manavdan elma almıyorsun hollanda mıllı takımın en ıyı adamını alıyorsun

tabıkı turkıye gıbı 3 ncu dunya ulkesıne dusunerek gelecek

parasal konuda sıkıntı yokmus sence hangı konuda sıkıntı var acaba bı düsün

hahahahaha :ayatollah:

ozur baba. tamam positive thinking!

sneijder'da parasal konuda sikinti olmadigina gore, hayirli olsun diyenilirmiyiz arkadaslar

Olayı çarpıtma. Ne demek istediğimi gayet biliyorsun gerginlik yaratma. Aynı olumsuz görüşlerini değiştirip değiştirip her sayfaya yazmanın anlamı yok. Hele ki ortam biraz gerilsin daha fazla yapıyorsun bunu.

beyler bu acıklamaının bir cok nedeni olabilir.

1) sneijderle aramızda ufak bi sıkıntı var onu kendi lehine çözmek .

2) imaj hakları dendi dün 12 milyon euroluk bi anlasmaymıs ve yarısını inter alıyormus .bunu kendi lehine çözmek

3) başkanın acıklamalarına inat bunları söyledi ( moratti artık sneijder meselesinden sıkıldım ya gitsin istanbula ya da burda kalsın dedi )

4) bu en muhtemel olanı ve o düzeydeki bi topcu iiçin normal .adam ingiliz ispanyol vb ülkelerin iyi takımlarından teklif bekliyor .

4. için çözüm belli gider diego ilede anlasırsın ya da türk medyasında gs diego ile anlastı gibi haberler yaptırırsın adamda paşa paşa kararını erkenden veriri. ama sen b planım yok dersen adam seni böyle süründüürür

artik sneijder ve bu forumda yazilanlardan sogudum!

adama yıllık ucretı sayılı takımlardan harıcı vereceklerını dusunmuyorum bu adam gelecek tamamen his bu kadar olumsuzluga kapılmamak gerek epl fılan yıllık ucretı karsılayacak takım1 yada2 dır kolay kolay vermezler 6 aydır top oynamıyor gelırsede kendı bılır gelmezsede bu kadar olumsuz olmayın bence

Benim cozemedim olay Haldun Ustunel zamaninda nasil sessiz sedasiz transfer yapiyorduu helal adama :ayatollah:

vay lan galatasaray forumlarında biri bana sen fenerlisin dedi bu anı kaydetmem gerek :D

veheyyyyy :))

Bırakın şu palermo neresi elzaığ neresi muhabbetini..Bu adam İstanbula gelicek Elazığ değil.Sanki her hafta elazığ ile oynuyoruz..Antalya deplasmanınada gidicek onu niye kıyaslamıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt