Cevap: Transfer Nöbeti
Dediklerinde %100 haklisin. Ancak yoneticilerin bu isi cok uzatmamalari lazim. Olmuyorsa olmuyor. Biz de o nasil baska takimlardan teklif bekliyorsa, biz de baska adamlarla temasa gecmeliyiz. O adamlardan birisi mesela Diego evet derse, Sneijder son kararin nedir diyebilmeliyiz.
Bak abi benden 7 yas büyüksün saygım var da Yoneticilerin senden akilsiz oldugunu mu düsünüyorsun?
Adam diyor ki biz herşeyi sunduk haber bekliyoruz.
Yani biz su an forumda nöbette bekliyoruz onlarda klupte oturup bekliyorlar mı?
Tabiki hayir.
Bi B planı illaki yapiyorlar, illaki görüsmeler yapiyorlar.
Sadece duymuyoruz.
Başkan cikip söylemese Sneijder den hangimizin haberi olacakti?
Bundan 20 gün once gazetede Sneijder haberi olunca ben tiklamiyordum yalan haber diye.
Ve bu durumdan, Sneijderi beklemeye geldik.
Bazilari Sneijder lüks demeyi biliyor.
Ulan diego diego diye yirtinanlar oldu, adam size Diegonun 1 gömlek üstünü getiriyor hala lüks diyorsunuz, hala yaranamiyor.
Kusura bakmasın da kimse 2 sezon once Galatasarayi rüyamizda görsek orda sahada BAM'i görür, Rüyamizda gene Sneijderi göremezdik.
Simdi Sneijder gerçegi var.
Haldun üstünel büyük bi üstatti ama su anki yönetimi kimse yabana atmasın.
Elano keita kewell evet güzel transferlerdi, cabuk ikna edildiler ama hiç biri Sneijder kadar göz önünde degildi.
Eboue Hamit Melo. Bunlar GÜzel transferler + ZOR TRANSFERLER.
Galeyana gelip kimse kimseye haksizlik etmesin.
Ünal Aysal ve yönetimle ( ne huzursuzluk olursa olsun) Galatasaray 2 sene onceye göre çağ atladi.
Onceden huzursuzluk yoktu adnan polat adnan sezgin ne güzel anlasiyordu de mi ? 10 numara diye culio yu forvet diye stancuyu getirdiler, yönetimde huzursuzluk yoktu da cok mu iyiydi?
Ben takimimdan ve yönetimden gurur duyuyorum ama bazilarinizin Galatasarayli olmasından utaniyorum.
Sana kişisel yazmadim abi genel yazdim