Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neyse iyi geceler beyler aklım gitti artık en iyisi uyumak nöbete yarın devam :asd:

beyler trt spor'un haberi dogru olsa gerek. pazartesi, sneijder galatasaray'da haberi ile cosacagiz.

:ayatollah:

sneijder yakin' mesaleyi yakin.

Ynt: Transfer Nöbeti

Hala sneijder hakli diyen var.

1- 2 hafta sonra gelecegim demiyor. 2 hafta sonra gelemeyebilirim. Arastiriyorum diyor

2- acikcasi bizi yok sayiyor. Ulan bizim plan yokmu. Zevk icin seni almiyoruz ya. Sonra ortada kalabiliriz. Biz sana firsat transferi diye bakmiyoruz.lazimsin iste bize

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sedat Doğan 3 gün süre istedi diyor Wesley için

[video=youtube;2JvFZcyHIgY]https://www.youtube.com/watch?v=2JvFZcyHIgY[/video]

yabanci sinirlamasi konusunda cok dogru konusuyor.

sneijder de de bugün aksam acikliycak demis ,o zaman bu iste bir is var biri öyle diyor sneijder baska konusuyor

Sneijder'in açıklaması son hamle. Bizden biraz daha para koparmak istiyor. Aklıma Melo transfer süreci geliyor twitterdan taraftara oynamıştı yok başkan beni istemiyor, başkana bağlı gibi şeyler söylemişti.

15897d1302821474-iyimserligine-hayranim-sss.png

kıb lıselı ne konusyorsun ozaman bılmedıgın konuda

adamlar baska alternatıfı yok dıyor sen gelmıssın bana yonetımdemısın dıyorsun

kib liseli diyerek kendi liseliliğini iyice belirttiğin için tsekürler.

sen ne anlatıyon olm sabahtan beri git hava al biraz sürekli forumdasın git dolaş sevdiklerinle

bilmediğin mevzulara atlama,buda küpe olsun hadi KİB..

B planımız yok diye yapılan bir açıklama yok.Atilla gökçe'nin uydurmasıdır o

Re: Transfer Nöbeti

Bence forumda block sistemi olmalı. Öyle boş konuşan insan var ki.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Yanlis cevirmisler. Futbolcunun soyledigi su:

"Ben iyiyim. Onumde almam gereken onemli bir karar var ve ben bunu pazartesinden once yapacagimi dusunmuyorum. " diyor.

Sneijder: 'No decision by Monday' | Football Italia

Orada dedigi it will be made by Monday: pazartesi yapacagimi sanmiyorum degil, pazartesinden once yapacagimi sanmiyorumdur. by kelimesinin verdigi anlam budur. Gelir gelmez ama kesin olan su, pazartesi bir aciklama yapacagimi sanmiyorum diye bir sey soylememis.
abicim ingilizcen nasıldır kesinmi

Bırakın şu palermo neresi elzaığ neresi muhabbetini..Bu adam İstanbula gelicek Elazığ değil.Sanki her hafta elazığ ile oynuyoruz..Antalya deplasmanınada gidicek onu niye kıyaslamıyorsunuz

hiç sorma adam sanki italyada her hafta milanoda guccisporla oynuyor :)

Yarın Ahmet Çakarın söyleyeceklerini duyar gibiyim;Yemişim Sneijderi Sneijder kim kardeşim sen 100 küsür yıllık camiayla dalgamı geçiyorsun ey Ünal Aysal adamsan ki öylesin .....................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt