Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haberi düzgün çevirebilecek bir tane bile düzgün İngilizce'si olan adam yok mu yav koca forumda?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Hala sneijder hakli diyen var.

1- 2 hafta sonra gelecegim demiyor. 2 hafta sonra gelemeyebilirim. Arastiriyorum diyor

2- acikcasi bizi yok sayiyor. Ulan bizim plan yokmu. Zevk icin seni almiyoruz ya. Sonra ortada kalabiliriz. Biz sana firsat transferi diye bakmiyoruz.lazimsin iste bize

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1.kısımda Sneijder haklı.Adam araştıracak tabi. Ama adam yarın karar vericem diyip vermiyorsa süreci uzatıyorsa ki haberler öyle gibi bizim ayarı vermemiz gerek

vay lan galatasaray forumlarında biri bana sen fenerlisin dedi bu anı kaydetmem gerek :D

veheyyyyy :))

aga sana , bana yada burda 3,4 yıldır üye olan arkadaşlara fenerli deyen arkadaşara bakın yüzde doksanı 1 yıllık üyeler yani çömezler.herkez kimee ne dediğinin farkında olsun beylerr..

Benim cozemedim olay Haldun Ustunel zamaninda nasil sessiz sedasiz transfer yapiyorduu helal adama :ayatollah:

Aynen ya :) Kewell'ın K'si bile ne medyada ne forumda geçmiyorken akşam bi baktık resmi siteye Harry Kewell Galatasaray'da.

O günün mali şartlarında bile o güne göre güzel transferler yaptı, acaba bugünün mali şartları olsaydı neler yapardı Haldun Üstünel. Polat yönetimi o gittikten sonra transfer konusunda tam bir fiyaskoydu ve bu da sonunu hazırladı Polat yönetiminin.

Transfer Nöbeti

Bu durumda yönetimimizin eleştirilecek tek tarafı bu gelişmeler olurken bir alternatif yaratmamış olmaları olur

Sent from my iPad using Tapatalk

bi defa en kötü stadlar italyada. hepsi olimpik üstü açık ıyyyyy :)

ne paranoyasınız olm ya :D

adam buraya gelicek hayatı değişicek tabi uzun sürer karar alması ki bu adam world class bir adam ha ben yok abi sabırsızım diyosan gidip batallayı alsınlar 2 günde yoksa bekliceksin istiyorsan bu kadar

Olayı çarpıtma. Ne demek istediğimi gayet biliyorsun gerginlik yaratma. Aynı olumsuz görüşlerini değiştirip değiştirip her sayfaya yazmanın anlamı yok. Hele ki ortam biraz gerilsin daha fazla yapıyorsun bunu.

kardes inan bende en az senin kadar istiyorum bu elemani, hele hele hollandada yasadigim icin. ama naapim iste, kafayi yedim artik, 4/5 gundur nobetteyim, sıkıldım yoruldum artik. bise yazmim diyom, yinede yaziyom.

sende haklisin, birdahaki seferine dikkat edecegim bu konuda.

Ya birakin adam bi Google dan arastirsin Istinye/Kanyon/vsvs ..

En yakin Gucci/LouisVuitton mazasi , Porsche/Ferrari teknikservis yeri , ..

Nerden tekne kiraliyabilirim / Kendime ozel ucak alabilirimi / Bogazin kenarindan ev varmi yoksa bittimi .

Sneijder de hakli b*k gibi para olunca adamin bunca seyleri dusunmesi lazim :b5:

Yanlis cevirmisler. Futbolcunun soyledigi su:

"Ben iyiyim. Onumde almam gereken onemli bir karar var ve ben bunu pazartesinden once yapacagimi dusunmuyorum. " diyor.

Sneijder: 'No decision by Monday' | Football Italia

Orada dedigi it will be made by Monday: pazartesi yapacagimi sanmiyorum degil, pazartesinden once yapacagimi sanmiyorumdur. by kelimesinin verdigi anlam budur. Gelir gelmez ama kesin olan su, pazartesi bir aciklama yapacagimi sanmiyorum diye bir sey soylememis.

E bu 2 hafta muhabbeti ne ya da rahatım transfer sezonunun bitmesine var demesi ?

Kaka diyenlere gülüyorum adam 3 senedir oynamiyor, oynasa da simdiki Krasic'ten bile kötü durumda, bugün kirmizi kart görmüs. Adam mental olarak bitmis. Bonservis falan teklif eden olmaz R.Madrid'e.

Sneijder'den çıkıp Elazığ vs. Palermo'ya döndük :D bence bi ara vermek lazım :D

adama yıllık ucretı sayılı takımlardan harıcı vereceklerını dusunmuyorum bu adam gelecek tamamen his bu kadar olumsuzluga kapılmamak gerek epl fılan yıllık ucretı karsılayacak takım1 yada2 dır kolay kolay vermezler 6 aydır top oynamıyor gelırsede kendı bılır gelmezsede bu kadar olumsuz olmayın bence

Emanet geldimi kardeşim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt