Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

50 kişi bi ingilizceyi dogrultamadı :trollface:

Alemin kralı pazartesi florya da raat olun çayınızı demleyin ayaklarınızı uzatın gelişmeleri izleyin :cool:

beyler adam bizi kullanıyor demek nazlanıyor demek kuşmusun manasına gelmiyor.

Evet Belhanda ile ilgili paramız yok diyip kestirip attılar.

Sneijder iyi futbolcu çok iyi futbolcu ama naz çekip koca kulübü peşinde maskara edemez.

Bazıları GALATASARAY'ın ne anlama geldiğini bilmiyor sanırsam.!

Renktaş kimsenin maskara olduğu falan yok, maskaralık hissini biz taraftarlar olarak hissediyoruz sebebi de beklentilerimiz. Galatasaray Sneijder'e talip oluyor, ve şimdiye kadar Sneijderden olumsuz bir cevap gelmedi... Zamanında Fnerbahçeye transferi söz konusuyken sorulduğunda alaycı bir şekilde gülmüştü. Bu bile bizle Fener arasındaki farktır.

Gelelim Sneijder olayına dün bazı arkadaşlar ben söyleyince kızmıştı, ama gerçek bu. Sneijder dediğin adam şuan mevkisinde en iyi 5-6 oyuncudan birisi. Ve biz dünyanın en iyi 5-6 takımından birisi değiliz. Adam doğal olarak bizden daha iyi bir takımda forma giymek istiyor, ha biz taraftarlar bunu gururumuza yediremeyip gider yapıyoruz. Madem bizi istemiyor gelmesin o zaman vs. Ama yanlış, Sneijder'in yaptığı yanlış falan değil tam tersine normali bu.

Dünki analizime yanlıs diyen arkadaşlar bugün ne demek istediğimi anlamıştır. İnter ile anlaşmışız, Sneijder ile bize gelirse alacağı parada ve şartlarda anlaşmışız. Ama adam bizden daha iyi bir klüpte aynı parayı alabilirmiyim diye ailesini ortaya atarak(yalan) süreci uzatıp, şansını zorluyor. Ve kimse kızmasın siz de adamın yerinde olsanız siz de aynısını yapardınız. Siz Galatasaraylılık duygusuyla olaya bakıyosunuz. O adam Galatasaraylı doğmadı, Galatasaray'a normal bir takım gözüyle profesyonel olarak bakar. Sizin için Shalke, Werder Bremen neyse biz de Sneijder için oyuz.

Ama bu iş benim heyecanımı kaçırdı orası ayrı. Ama bu demek değildir ki Sneijder transferinden vazgeçelim. Ama bir konuda eksikliğimiz var, Profesyonel olarak pazarlıklarımız yapılmış okey, yönetim görevini yapmış okey ama Abdurrahim Albayrak, Haldun Üstünel ruhu eksik. Oyuncunun menajerine ve klübe profesyonel yaklaşmak lazım ama oyuncunun duygularına hitap etmek gerekir.

Ben yurt içi transferlerini Abdurrahim Albayrak'ın, yurt dışı transferlerinde Haldun Üstünelin kullanılması gerektiği düşüncesindeyim. Yurt içindeki transferlerde Abdurrahim abinin ne yapıp edip ikna etmeden bırakmayacağını biliyoruz. Yurt dışı transfelerinde de hem Avrupa-i duruşu, hem centilmenliği hem de espritüelliği hem de dost canlılığı ile Haldun Üstünelin ikna kabiliyetinin yüksek olacağını düşünüyorum.

Tamam para kariyer çok önemli ama sonuçta oyuncunun kararında bitiyor. Kararını da ruh yapısıyla veriyor. Oyuncunun ruhuna hitap etmeli.

Son olarak Sneijderin transferi konusunda sonuna kadar uğraşmamız gerekiyor. Kendisi basit bir oyuncu değil. Transfer edebilmemiz halinde büyük kazanç. Mevkisinin dünyada en iyilerinden. Ama Sneijder ve menajeriyle olan görüşmemiz de baskı yapmamız gerekiyor. Sürecin uzaması Sneijderin lehine. Bizim süreci kısaltmak için baskı yapmamız gerekir.

illaki kulaktan dolma bilgileri vardır yöneticilerin çeşitli menejerlerden dolayı. Mevcut şartları ve durumu iyi okuyup eğer bizim teklifimize yaklaşan bir teklif yok olduğundan eminsek anında rest tarzında değil ama bizim çeşitli planlarımız var ve senden x gün x saate kadar kararını olumlu yada olumsuz bize bildirmeni istiyoruz. O saatten sonra bizim için bu transfer konusu tamamen kapanır demek be oyuncuyu zorlamak lazım. Ama yok bize benzer teklifler ve hatta daha iyi teklifler varsa o zaman rest değil ama duygusal baskı yapmak lazım. Neden bizi seçmesi gerektiğini özümsetmek lazım. Gerekirse Abdurrahim Albayrak'ı yollayıp koluna girdirceksin. Seni almadan gitmiyorum diyip gidip evine yerleştireceksin(samimiyet açısından kastediyorum)

Yani hamlelerimizi mevcut durumu iyi okuyup belirlemek çok önemli...

Ama en önemlisi olmayacağını düşünerek alternatif görüşmelerimizi yapmalıyız

Bazı arkadaşlarımıza gelince, Sneijder'e bizi oyaladığı için kızıyorlar. Ama bahsettiğiniz futbolcu dünya yıldızı... Bu demek değil ki size kızıyorum. Olaya duygusal yaklaşıyosunuz çünkü siz onu parçalı formayla görmenin hayaliyle geçirdiniz son bir haftayı. O yüzden asla sizi suçlamıyorum çünkü ilk Sneijderin konusmalarını duyunca sizinle aynı tepkiyi vermiştim ama sonra biraz duygusallığı bırakıp mantıklı yaklaşınca daha akılcı olayları görebildim.

Hayırlısı neyse o olsun Galatasaray'ımız için arkadaşlar. Başka ne desek boş...

Bircok Ingilizce bildigini sanan arkadas var burada. Google translate cikti herkes Ingilizce ogrendi...

"parayi basip alacaksin, fener olsa alirdi, meirelesi 2 günde geldi, bizim yönetim beceriksiz, teklifi geri cekelim, cocuk oyuncagi mi bu" diyenler olmus...

Arkadaslar parayi basacagimiz kadar bastik, bunu morattinin her halinden anlarsiniz, hatta sneijderi bize vermek icin nerdeyse göbek atacak ve hatta gerilmis durumda sneijderin tutumundan, fener olsa alirdi lafi da talihsiz bir laf olmus kanimca, meireles de kim, meirelesi 2 günde almak zor is degil, meirelesin kalitesiyle sneijderin kalitesini kiyaslamam bile, yönetime gelince, beceriksiz yerine acemi desek daha dogru olur bence, zira biraz susmayi, hemen her seyi basin önünde paylasmamayi ögrenseler, ne kap'a mecburi bildirim yapma zorunda kalacaklar, ne de burada kendilerine sallayanlar olacak ve transferin gerceklestigi an daha da cok övgü alacaklar, ama simdi sneijder gelse bile diyelim 1 hafta sonra, yönetime sallayanlar olacaktir. Teklifi geri cekelim konusuna hic ama hic katilmiyorum, Sneijder transferini sonuna kadar kovalayalim, arkadaslar Sneijder bu, daha 2 sene önce Inter'e nerdeyse tek basina CL kupasini aldiran kisi. Vallah eger transfer'de sansimiz yüksek'se ben iki hafta daha beklerim, böyle bir transfer belki türk futbol tarihinde bir ilk olur, ve Galatasaray ilkleri sever, Sneijder'i de anlamak gerek, sonucta Türkiye'de hersey farkli, mantalite, kafa yapisi, bakis acisi, din, kültür, vs vs. Bi arkadasin dedigi gibi Sneijder gibi oyuncular icin Türkiye ne yazik ki hala bi kapali kutu ama umarim bu kutuyu biz Sneijder'le er ya da gec acacagiz.

Uzun lafin kisasi, maddi acidan Yönetim üstüne düsen herseyi yapmistir, top su an Sneijder'de. Ya topu alip golü atar ve biz Galatasaraylilarin Gönlünde taht kurar ya da güzel bir rüya'dan baska bisey olmaz. Umarim yakin zamanda Sneijder'in Galatasaray'daki Golleriyle cosariz.

Lütfen birbirimizin kalbini kirmayalim. Saygilar.

o lafın devamı da var. neden o cümleye takıldınız sadece. öteki cümlesinde de önümde 2 hafta var, düşünecem diyor

Onlari yan bilgi olarak vermis.

Yani ozetle su anlam cikartiliyor yazdiklarindn:

Almam gereken onemli bir karar var ve bunu pazartesinden once yapacagimi dusunmuyorum. Hem transfer sezonun kapanmasina daha iki hafta var. O yuzden rahatim seceneklerimi degerlendiriyorum.

BAsta soylemis iste, pazartesinden once karar verecegimi sanmiyorum diye. Iki hafta yi o kadar bekleyecegim diye degil, anlami guclendirsin diye soylemis.

uzun yazmyn pls

Sneijder'in kesin olayı Pazar ve Pazartesi günleri içerisinde belli olacak bence.

Fakat Sneijder'e ağırlık vereceğiz diye İnşallah bir alternatif hazırlamama yanlışına düşmeyiz geçen sezonlarda yaşadığımız örnekler gibi ;

Devre arası 20-25 gün Shaqiri'nin peşinden koştuk , önümüzde çok makul fiyatlı iyi bir yerli Olcan Adın varken , Shaqiri gibi tam olarak kendini kanıtlamamış adama 10 Mn € ve üstü para veremeyecek durumdayken , peşinden koşup Olcan'ı kaçırdık ve gidip Yiğit Gökoğlan'ı aldık. :(

Geçen sezon başı , Podolski'nin peşinden koşuldu , uğraşıldı 10 Mn € civarına gelen bonservisi vardı yine , yine 10 Mn € veya o civarlarda para veremeyecek durumdaydık , tam olarak bütün yatırımımızı oraya yapamazdık yeni yapılanan bir takım olarak , boşuna zaman tükettik gelen Sercan Yıldırım oldu ; Allah'tan yukarıda ki olayda ki gibi Olcan gibi bir fırsatı kaçırmadık bunda :)

efe karayel çok uzun yazmışsın rdaş biraz daha kısa yazsan veya sonunda anafikri yazsan bizede bi kolaylık sağlarsın

ne habermiş arkadaş, doluya koysan almıyor, boşa koysan dolmuyor!!!

Sneijder gelirse kac numara forma giyer ;

Sneijder gelirse ilk mac bank oynarmi ;

Sneijder gelirse sikeci medyasi ne onlem alir ;

Sneijder gelirse ozel tezahurat yapilirmi ;

Sneijder gelirse forma satisi patlama yaparmi ;

eksik göndermişsin o zaman, bende İtalya'da oturan bi kız arkadaşıma gösterdim ilk buna benzer bir şey söyledi sonra özür dilerim ilk tarafı görmemişim, 2 hafta içinde karar vericem demiş ıvır zıvır dedi.

eksik göndermisiz pardon ..

i dont think it will be made by monday --- pazartesiye kadar karar vereceğimi sanmıyorum diyormus :S:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt