Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lan Wesley karina sahip cik..

ne o twitterdeki hali..

istanbula gelince dikatli ol aman ha

İşte böyle fevri olmamanız gerekir hayatta. Ötesi her zaman boş. :)

Bireysel karar alirken fevri olmamak lazim da tum camiayi ilgili bir karar alacaksan camianin marka degerini de dusunmek lazim ... tum dunya ya reklam yaptik diyoruz da artik is madara olma noktasina vardi. Biz katar kulumuyuz ki bu kadar nazi cekioruz. Araplar neneyi 2 gunde transfer etti. Belki tam misal degil ama cikarimda bulunmak adina uygun diye dusunuyorum

Renktaş ilk sneijderin açıklamalarını okuduğumda onlardan daha fenaydım ;) Onlara da kızmamak gerekiyor, 1haftadır herkes heyecandan ne yapacağını şaşırıyor. Olumsuz birşey olunca da haliyle heycanlarının yoğunluğu kadar üzüntülerinin de yoğunluğu yüksek oluyor.

Ben her farklı düşünene kuş denilmesine karşıyım. Yada her olumsuz düşünene aynı ithama ama bazı kuşlar forumda ciddi ciddi ciyakliyor, dikkat etsinler ciyak ciyak olur viyak viyak siz anladınız ne demek istediğimi fenerli arkadaşlarım.

Ha adam gibi ben fenerliyim diyin, Sneijder yada hangi konuysa düşüncenizi samimice belirtin sonsuz saygı duyalım, renk değiştirip bukelemun gibi gsli ayağına yorum yapıp insanların moralini bozmaya çalışmak ancak karaktersizlerin yapabileceği bir durum.

Benim de antuda üyeliğim var ama sadece ortamı ve gelişmeleri takip ediyorum ama fenerliymiş gibi yorum yazmaya kalkmıyorum.

Şu an antu da hava nasıl baktınmı hiç?

Sevgili takipçilerim kocamın durumu hakkında pek çok soru alıyorum fakat ne olacağını bilmiyorum. Yalnızca Tanrı bilir ve zaman bize ne olacağını gösterir. Her neyse sizin harika tatlı mesajlarınız için teşekkür ederim. Size sevgilerimi gönderiyorum.

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. Only God knows and time will tell.. Anyway I want to thank you all for all the amazingly sweet messages!! I send you my love! ❤ Kiss x

öpücügü unutmusun :D

Transfer Nöbeti

''Turk that! Liverpool make late bid to hijack Wesley Sneijder's move to Galatasaray

12 Jan 2013 23:00

Dutch playmaker is stalling on a move to Turkey as he would prefer to play in the Premier League - if anyone can afford him'' bu yazıyı translate kopyalayınca değişik birşey çıkıyor 2. kelimeye dikkat anlamı ne bunun

Turkiyeye gitme konusunda stop edip premier ligde oynamayı tercih edermiş, tabi herhangi bir takım istediği parayı verebilirse

Sent from my iPad using Tapatalk

antu bizimler dalga geciyorlardir simdi ,

haberin yanlış olduğunu nerden anladınız bilemedim. yarın haberde yazdığı şartlarda sözleşme imzalanırsa ne diyeceksiniz??

sneijder daha demin dedi pazartesinden once karar vermiyom..daha bilmiyorum diye..

niye inanimki renktas..

Bir yandan Sneijder bizi arayıp 3 gün içerisinde karar vereceğini belirtiyor. Diğer yandan aynı Sneijder İtalyan medyasına 2 hafta daha zamanım var diyor. Sanki biri dümen ceviriyor gibi geliyor bana. Fakat yinede forumun aksine benim canımı sıkan bir durum olmadı. Çünkü bütün bu konusmalar Sneijder'in bizden uzaklastığı anlamına gelmez. Sabah Sneijder'in gelme ihtimali neyse şimdide o. Sadece daha fazla bekleyecek olmak can sıkabilir ama onun bile garantisi yok. 2 hafta içinde karar veririm demek bundan 14 gün sonra gecenin saat 12 sini ifade etmez. Ama yinede yönetim taraftarın gazını almak adına diğer transferlerlede aktif olarak ilgilense daha iyi olur gibime geliyor.

Koskoca Galatasaray'ın 3 yöneticisi sırasıyla Kemal Sunal filmi gibi şunun şurasında bu gece şu gece diyerek tarih veriyo ama Sneijder umrunda değil adam Pazartesi'nden önce karar veremem diyor hatta daha ileri gidip transferin bitmesine 2 hafta var diye imada bulunyır.

O da iyiymiş. Sneijder transferi gecikebilir hatta olmayadabilir.. Ama 3 yönetici tarih vermeyecek o zaman. Ben sadece buna kızarım açıkçası.

lan yavas olsun, wesleynin karisi ne bilsin metin oktayi, tesadüf

sneijder daha demin dedi pazartesinden once karar vermiyom..daha bilmiyorum diye..

niye inanimki renktas..

Ya arkadaş Sneijderin bilmediği Türkiyeye geleyimmi gelmeyeyimmi bizim verdiğimiz paRadan haberdar rahat ol :)

Transfer Nöbeti

Neyse beyler, iyi geceler

Sneijder meselesi pazartesiden önce bitmez hatta uzayabilir...

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt